Paulina_N
Fanka BB :)
Oby ! Trzymam za Ciebie kciuki !@Paulina_N u mnie dziś też 6dc Może w tym cyklu nam sie uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby ! Trzymam za Ciebie kciuki !@Paulina_N u mnie dziś też 6dc Może w tym cyklu nam sie uda
Domowe Laboratorium także te co Ty. Sprawdziły Ci się ?
Tylko podpowiem, że w Rossmannie kosztują dwa razy tyle co w Internecie .Domowe Laboratorium także te co Ty. Sprawdziły Ci się ?
Ja jeśli chodzi o testy owulacyjne to bardzo polecam easy@home można je zamówić na polskim amazonie bardzo dobrze mi się sprawdzają i wychodzą dużo taniej niż te z rossmanna.Hej dziewczyny jestem tu nowa, zaczęliśmy starania w tamtym miesiącu( 2 miesiące po ślubie ), ale przez wyjazd urlopowy poprzestawiał mi się dziwnie @ i dostałam tydzień przed terminem. Myślałam ze to krwawienie implantacyjne, ale z Waszych komentarzy wywnioskowałam, że zbyt duże krwawienie.
Kalendarzyki w aplikacjach pokazywały różne dni owulacji a ja zbytnio nie mam jakiś objawów, wiec postanowiłam kupić testy owulacyjne horienmedical z allegro i te z Rossmanna i zobaczymy. Wam się sprawdzały ? Dzisiaj 6dc .. Miejmy nadzieje ze ten miesiąc będzie owocny Trzymajcie kciuki !
Właśnie zauważyłam, że spora przebitka i zamówiłam na necie i te i teTylko podpowiem, że w Rossmannie kosztują dwa razy tyle co w Internecie .
Ja kiedyś zapomniałam zamówić i poszłam do Rossmanna a potem do apteki stacjonarnej po MamaDHA Premium Plus i wróciłam po tych zakupach z taką miną .Właśnie zauważyłam, że spora przebitka i zamówiłam na necie i te i te
też używałam plastrów przez spory okres, koleżanka po odstawieniu 3 miesiące później zaszła w ciąże bez problemu a tez używała latami.Mi już się powoli kończy krwawienie. Ten cykl będę się bacznie obserwować. Troche sie boje czy nie wyrządziłam sobie szkód plastrami anty i to przez tyle lat. Przy okazji przetestuję testy owulacyjne przez cały cykl, tak z czystej ciekawości
Na allegro 35zl a u nas w aptece 65zł!!! raz zapłaciłamJa kiedyś zapomniałam zamówić i poszłam do Rossmanna a potem do apteki stacjonarnej po MamaDHA Premium Plus i wróciłam po tych zakupach z taką miną .
o tak, zdecydowanie można doznać szoku ceny gdzieniegdzie są kosmiczneJa kiedyś zapomniałam zamówić i poszłam do Rossmanna a potem do apteki stacjonarnej po MamaDHA Premium Plus i wróciłam po tych zakupach z taką miną .
W aptekach internetowych (nie allegro) jest nawet taniej (płaciłam około 22 pln).Na allegro 35zl a u nas w aptece 65zł!!! raz zapłaciłam