To nie jest kwestia „nie jestem medykiem, więc jak lekarz mówi, że za grube to go posłucham”. Jeśli tak powiedział, to pierdzielił głupoty. To tak jakby matematyk powiedział, że 2+2=5 i Ty byś mu ślepo wierzyła. Grube endo to takie powyżej 15 mm. 6mm jest idealne na fazę folikularną. Na fazę lutealną za chude - ciąża się w takim nie zagniezdzi.Tak. 6 mm. Badał w 19 dniu cyklu.
reklama
staraczka_22
Fanka BB :)
Ja kiedyś jak robiłam na chlamydie i jakieś bakterie tlenowe i drożdżaki to już po 7 dniach miałam, wtedy był ujemny. Teraz zrobiłam jeszcze na mycoplasme i ureaplasme i też czekam. Póki co 7 dni minęło.Ja robiłam. Czekam na wyniki, czas oczekiwania do miesiąca
frankiee
Oj to ładnie się posypało [emoji2] ale na to wesele w końcu dotarliście?Cześć dziewczyny, mieliśmy dziś jechać na wesele i męski narząd w bombki strzelił [emoji13] Nasze auto wczoraj umarło... Zaczęło się od lodówki, potem poszło żelazko i teraz auto - bo przecież jak jedna rzecz się psuje, to idzie lawinowo [emoji2356] Jak pech to pech, a nowe auto będziemy mieć do odbioru z salonu jakoś na koniec września... No nic, trzeba przeboleć... Przy takim stresie w tym cyklu to dzieci nie będzie [emoji23]
Xxxladyhxxx
Ja myślałam, że za grube. Powiedział, że nie jest dobre. Dopiero teraz o tym poczytałam w necie.To nie jest kwestia „nie jestem medykiem, więc jak lekarz mówi, że za grube to go posłucham”. Jeśli tak powiedział, to pierdzielił głupoty. To tak jakby matematyk powiedział, że 2+2=5 i Ty byś mu ślepo wierzyła. Grube endo to takie powyżej 15 mm. 6mm jest idealne na fazę folikularną. Na fazę lutealną za chude - ciąża się w takim nie zagniezdzi.
Kasialucky
Ja w okresie owulacji mam 11/12 i gin zawsze aie zachwyca ze idealneJa myślałam, że za grube. Powiedział, że nie jest dobre. Dopiero teraz o tym poczytałam w necie.
Xxxladyhxxx
Ekstra. Tylko ja mam połowę mniejsze.Ja w okresie owulacji mam 11/12 i gin zawsze aie zachwyca ze idealne
Xxxladyhxxx
Było po owulacji.No to albo było jeszcze przed owu, albo było ciut małe jak na druga fazę cyklu. Napewno nie przerośnięte [emoji85]
Kasialucky
To było w kontekście tego ze niby „przerośnięte „ masz wg Twojego lekarzaEkstra. Tylko ja mam połowę mniejsze.
Xxxladyhxxx
Już napisałam wyżej. Powiedział, że nie jest takie jak być powinno. Ja myślałam, że w takim razie jest za grube. W sumie nawet nie pomyślałam, że może być za cienkie. Zabijcie mnie, ale serio jestem w takim stresie, że niewiele wyniosłam z tej wizyty. Nie wiedziałam o co pytać. Plus jest taki, że pewnie da się to wszystko jakoś wyrównać. Czekam do kolejnego cyklu i robię badania. Koleżanka dodatkowo poleciła mi inofem. Któraś w Was stosowała ten specyfik?To było w kontekście tego ze niby „przerośnięte „ masz wg Twojego lekarza
reklama
Na wzrost endo stosuje się np. suszone morele, orzechy, czerwone wino a z leków np. estrofem. Jeśli w kolejnych cyklach miałoby być znów cienkie to pewnie trzeba będzie wspomóc lekami.Już napisałam wyżej. Powiedział, że nie jest takie jak być powinno. Ja myślałam, że w takim razie jest za grube. W sumie nawet nie pomyślałam, że może być za cienkie. Zabijcie mnie, ale serio jestem w takim stresie, że niewiele wyniosłam z tej wizyty. Nie wiedziałam o co pytać. Plus jest taki, że pewnie da się to wszystko jakoś wyrównać. Czekam do kolejnego cyklu i robię badania. Koleżanka dodatkowo poleciła mi inofem. Któraś w Was stosowała ten specyfik?
Podziel się: