reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny.
Nie udzywałam się przez chwilę, bo nie chciałam zapeszyć. I jest sukces, choć niepełny.
Jak wiecie, w ostatnich miesiącach moja faza lutealna trwała ok. 9 dni. Od tego jestem na Euthyroxie i biorę też dodatkowo niepokalanek i... Moja faza już w tym miesiącu wydłużyła się o dwa dni ❤️ więc jest nadzieja.

Przy okazji rozpoczynającego się urlopu zrobiłam w 12 dpo test. Niestety biel, a zaraz po toalecie przyszła @. Jest mi trochę smutno, ale z drugiej strony widzę światełko w tunelu.

Z mniej fajnych rzeczy, to dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży i najprawdopodobniej przejmę wszystkie jej obowiązki. Aż mi się ryczeć chce jak o tym pomyśle 😭

reklama
Cześć dziewczyny.
Nie udzywałam się przez chwilę, bo nie chciałam zapeszyć. I jest sukces, choć niepełny.
Jak wiecie, w ostatnich miesiącach moja faza lutealna trwała ok. 9 dni. Od tego jestem na Euthyroxie i biorę też dodatkowo niepokalanek i... Moja faza już w tym miesiącu wydłużyła się o dwa dni [emoji3590] więc jest nadzieja.

Przy okazji rozpoczynającego się urlopu zrobiłam w 12 dpo test. Niestety biel, a zaraz po toalecie przyszła @. Jest mi trochę smutno, ale z drugiej strony widzę światełko w tunelu.

Z mniej fajnych rzeczy, to dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży i najprawdopodobniej przejmę wszystkie jej obowiązki. Aż mi się ryczeć chce jak o tym pomyśle [emoji24]
To super że małymi kroczkami idzie do przodu. U mnie dzisiaj 23dc ale niestety cykl stracony i czekam na @.

A jeśli chodzi o koleżankę z pracy to bardzo dobrze Cię rozumiem bo u mnie w pracy na dniach moja zmienniczka już rodzi a ja miałam rodzic we wrześniu... I nieraz przychodzi do nas, bo jej mąż też z nami pracuje, to jak ją widzę to aż mi się ryczeć chce [emoji26]

Ale kiedyś i na nas czas przyjdzie, wierzę że będzie dobrze.

Cześć dziewczyny.
Jak wiecie, w ostatnich miesiącach moja faza lutealna trwała ok. 9 dni. Od tego jestem na Euthyroxie i biorę też dodatkowo niepokalanek i... Moja faza już w tym miesiącu wydłużyła się o dwa dni ❤️ więc jest nadzieja.

Z mniej fajnych rzeczy, to dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży i najprawdopodobniej przejmę wszystkie jej obowiązki. Aż mi się ryczeć chce jak o tym pomyśle 😭
To pomalutku i się wydluzy faza lutealna🥰
Ja wczoraj z głupoty i przy okazji wizyty w aptece po 16 kupilam test i zrobiłam wiadomo ze biel vizira skoro w sobotę przyjdzie ta małpa wredna...😡 a tak ponoć ten bromergon mial pomóc zająć w ciaze... yhh😪

To pomalutku i się wydluzy faza lutealna🥰
Ja wczoraj z głupoty i przy okazji wizyty w aptece po 16 kupilam test i zrobiłam wiadomo ze biel vizira skoro w sobotę przyjdzie ta małpa wredna...😡 a tak ponoć ten bromergon mial pomóc zająć w ciaze... yhh😪
plamiłam też od paru dni, ale tak delikatnie, że i tak się cieszę, że tak to wygląda na ten moment.

Cześć dziewczyny.

ja też mam podobna sytuacja ale obiecałam sobie ze jak się uda to praca mnie nie pokona.

Miłego dnia kobietki🤩 czekamy na resztę wysypu dwóch kreseczek🥰🥰 ktoś dzis testuje? Albo ktoś na dniach testuje? Jak się czujecie te co na dniach mają spodziewać się (oby nie) ciotki z ameryyyyki?
U mnie 12dpo jedynie ta prawa piers boli przy dotyku schiza lekka ze to nie okresowe i że c tam sie dzieje... poczekam do planowanej ciotki jak pojedzie a nie przejdzie wybieram się na usg😱 tylko pytanie normalnie na usg piersi czy do konkretnego lekarza?
Ja bym poszła normalnie na USG piersi. Zawsze będzie konkretne badanie :)

Cześć dziewczyny.

cieszę się, że są postępy 💪

U mnie dziś 5dc, czyli czas kiedy nic się nie dzieje i zaczynamy okres godowy 😂 Kupiliśmy nową lodówkę, czekamy na nowe auto i szykujemy się do wesela 😝

reklama
Do góry