reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja na kilkunastokrotny wzrost dostałam Mastodynon, niby ziołowy. Pobiorę trochę i sprawdzę efekt. Mój gin też tak trochę machnął ręką, też powiedział że troszkę za wysoko, ale zbytnio tym się nie przejął. Mam bardzo stresującą pracę, on o tym wie, więc to może być nieodłączny element.
Nie chcę brać nic na własną rękę, a z drugiej strony niepokoi mnie to, że dwoje ginekologów nie widzi nic złego w 14krotnym zwiększeniu się progesteronu podczas badania.

reklama
Nie chcę brać nic na własną rękę, a z drugiej strony niepokoi mnie to, że dwoje ginekologów nie widzi nic złego w 14krotnym zwiększeniu się progesteronu podczas badania.
Prolaktyny, literówka :) No mnie też zdziwiło że nic mocniejszego mi nie dał. Z drugiej strony i mnie owulacje piękne, wszystko pięknie, tak jakby ta prolaktyna nie miała zbytnio na mnie wpływu. Czytałam trochę na ten temat i jest wiele zdań że ponoć odchodzi się od tego badania i podwyższone wyniki są mało diagnostyczne... Widać trochę lekarzy się tym samym kieruje....

Miłego dnia kobietki🤩 czekamy na resztę wysypu dwóch kreseczek🥰🥰 ktoś dzis testuje? Albo ktoś na dniach testuje? Jak się czujecie te co na dniach mają spodziewać się (oby nie) ciotki z ameryyyyki?
U mnie 12dpo jedynie ta prawa piers boli przy dotyku schiza lekka ze to nie okresowe i że c tam sie dzieje... poczekam do planowanej ciotki jak pojedzie a nie przejdzie wybieram się na usg😱 tylko pytanie normalnie na usg piersi czy do konkretnego lekarza?
Ja testuję za tydzień. Przedwczoraj zupełnie niespodziewanie zmarł mój teść (59 lat) i tak bardzo to przeżywam, że nie liczę, że cokolwiek może się zagnieździć w takich nerwach.

Ja testuję za tydzień. Przedwczoraj zupełnie niespodziewanie zmarł mój teść (59 lat) i tak bardzo to przeżywam, że nie liczę, że cokolwiek może się zagnieździć w takich nerwach.
Strasznie mi przykro 😢wiem przez co przechodzisz. Ja w lutym pochowałam Tate 😢 a w kwietniu przyjaciela ktory zginal w wypadku 😢 moj rówieśnik, razem sie wychowywaliśmy od urodzenia.
Nigdy do konca nie pogodzę sie z tym. Przeżyłam to strasznie i nadal przeżywam. W tamtym czasie nawet nie myslalam o staraniach.
Trzymaj sie, mocno przytulam ❤️

reklama
Do góry