reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny jakie są wasze plany staraczkowe na 2021 ? Macie w planach jakieś nowe badania konsultacje ,diety itd ? 😉
Ja czekam na wyniki na obecność pasożytów, jak tam nic nie wyjdzie to badamy immunologiczny układ. Kompletnie nie wiem na czym to polega i czy da się zzajsc w ciążę jak coś tam nie tak 🤔😭😭

reklama
Dziewczyny jakie są wasze plany staraczkowe na 2021 ? Macie w planach jakieś nowe badania konsultacje ,diety itd ? 😉
Ja czekam na wyniki na obecność pasożytów, jak tam nic nie wyjdzie to badamy immunologiczny układ. Kompletnie nie wiem na czym to polega i czy da się zzajsc w ciążę jak coś tam nie tak 🤔😭😭
Ja ogólnie chce być pewna, że wszystko co mogłam zrobiłam 💪 to jest drugi cykl stymulowany(12cs), jeżeli nie zaskoczy to moja gin powiedziała, że czeka mnie klinika niepłodności i na początku sprawdzenie drożności (co mnie przeraża)😫
Jeżeli chodzi o Twoje badanie to niestety nie wiem na czym on polega🙄

Ja ogólnie chce być pewna, że wszystko co mogłam zrobiłam 💪 to jest drugi cykl stymulowany(12cs), jeżeli nie zaskoczy to moja gin powiedziała, że czeka mnie klinika niepłodności i na początku sprawdzenie drożności (co mnie przeraża)😫
Jeżeli chodzi o Twoje badanie to niestety nie wiem na czym on polega🙄
Badanie drożności miałam , byłam w szpitalu na dobę . Ogólnie da się to przeżyć, myślę że pewnie są jeszcze gorsze badania niż to 😃 ale czego się nie robi dla bąbelka 😄😊

Badanie drożności miałam , byłam w szpitalu na dobę . Ogólnie da się to przeżyć, myślę że pewnie są jeszcze gorsze badania niż to 😃 ale czego się nie robi dla bąbelka 😄😊
Dobrze, że piszesz, że da się przeżyć 😊 najgorsze jest to, że pewnie mnie to czeka, bo czuję, że w tym cyklu się nie uda... Jestem przed owu, i nic nie czuję, zawsze jajniki mnie kłują, a tu cisza (a w poprzednim cyklu z clo, to czułam dosłownie wszystko jak chodziło).. W tym miesiącu mam dwie owu, muszę przed tą drugą wbić się do ginka 💪😊

Dziewczyny widzę, ze jest tu Was dużo i sporo z Was ma już dzieci. Powiedzcie mi jedna rzecz, u mnie na tydzień przed @ zawsze było sucho, przed przytulaniem musieliśmy wspomagać się żelami. Ten cykl jest zupełnie inny, po pierwsze żel poszedł w odstawke. Na bieliźnie zauważam mleczny/ kremowy śluz, czy to może być coś złego?
Ja mam po owulacji często kremowy śluz. U mnie to normalne 😉 Czasami jest go więcej czasami mniej.
Ja jeszcze o tym nie myślę, to nasz 2cs jak się nie uda to będę myśleć co dalej. Badania immunologiczne robiłam w zeszłym roku po 2 poronieniu. Ogólnie słabe wyniki mi wyszły m.in zbyt duża ilość komórek NK, cytokiny też rozjechane, wirus EBV. Nie jest to przeszkodą w zajściu w ciążę ( do tej pory zachodziłam max w 3 cyklu) ale z donoszeniem jest już problem. Jednak lekarz daje nadzieję 🙂

Dziewczyny widzę, ze jest tu Was dużo i sporo z Was ma już dzieci. Powiedzcie mi jedna rzecz, u mnie na tydzień przed @ zawsze było sucho, przed przytulaniem musieliśmy wspomagać się żelami. Ten cykl jest zupełnie inny, po pierwsze żel poszedł w odstawke. Na bieliźnie zauważam mleczny/ kremowy śluz, czy to może być coś złego?
Ja miałam więcej sluzu przed @ jak byłam w ciąży.

reklama
A ja cały cykl jestem mokra i mam pełno śluzu 🙈 W ogóle nie mam suchych dni od kiedy anty odstawiłam... Jak mówiłam facetowi o tym żelu fertilsafe, to powiedział, że u mnie to jest tak mokro, że bardziej mu się odsysacz by przydał, niż żel. 🙈

Do góry