K
Katijah
Gość
Z seksem ???
Że staraniamiAle że z seksem? Czy że staraniami?
Z seksem pozwolił 2 tyg po zabiegu... A mi się już chce
13.01 idę na kontrolę i dopiero wtedy wpuszczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z seksem ???
Że staraniamiAle że z seksem? Czy że staraniami?
Mój mnie wkur*** bo mówi: aha, to wszystko tłumaczy, czerwony alarm [emoji85][emoji48][emoji46][emoji51][emoji53][emoji36]Haha u mojego to "przyszła armia czerwona"
Czeka do końca @? Mój to by skomentował : dobry koń nawet w mule ciągnie [emoji87][emoji85][emoji23] chociaż z moim libido to mój raczej pogadać sobie może [emoji1]Widzę, że libido na tapecie. [emoji3] A mój czekał do końca okresu, aż będzie mógł, a tu ciche dni się zaczęły i oboje wytrzymać nie możemy, ale dzielnie walczymy o swoje. [emoji16] Ale też jest zabawnie.
Ja musiałam 8 m-cy czekać z seksem, wyobrażacie sobie?Nie no chyba ze staraniem Xd nooo weź 3 mc bez seksu... Ja teraz jechałam 2 i pół i mózg mi się gotował. Już po prostu huć wzięła górę nad rozsądkiem Xd
Też mi się śniły ostatnio, takie piękne tłuste były[emoji7] ale niestety okres lada dzień [emoji2959]Ja musiałam 8 m-cy czekać z seksem, wyobrażacie sobie? [emoji2358][emoji44][emoji16]
Mi zaczęły się śnić 2 kreski i zaczyna pobolewać brzuch jak na okres, także wiecie.. Chyba nic z tego
No i ja psychicznie też nastawiam się na @. Mimo, że przed pierwszą ciąża miałam identycznie - myślałam, że okres za kilka dni..Też mi się śniły ostatnio, takie piękne tłuste były[emoji7] ale niestety okres lada dzień [emoji2959]
Ja już nie pamiętam jak to było u mnie z objawami przy pierwszej ciąży. Pamiętam tylko, że miałam bardzo silne przeczucie, że się udało i @ już nie przyjdzie a test był tylko "formalnością" i chyba bardziej niż na objawy czekam co miesiąc właśnie na to przeczucie...[emoji19]No i ja psychicznie też nastawiam się na @. Mimo, że przed pierwszą ciąża miałam identycznie - myślałam, że okres za kilka dni..
Ja mam tak normalnie, krótko jest sucho, zazwyczaj jakiś śluz kremowy się pojawia, ale taka moja natura ostatnio pije zioła przewrotnika, on normalnie dobrze wpływa na cykl kobiecy i na śluz (u mnie jest go znacznie więcej w dni płodne), a po owulacji mam taki wodnisty, prawie do okresu, dopiero przed gęstniejeDziewczyny widzę, ze jest tu Was dużo i sporo z Was ma już dzieci. Powiedzcie mi jedna rzecz, u mnie na tydzień przed @ zawsze było sucho, przed przytulaniem musieliśmy wspomagać się żelami. Ten cykl jest zupełnie inny, po pierwsze żel poszedł w odstawke. Na bieliźnie zauważam mleczny/ kremowy śluz, czy to może być coś złego?