Katalinazed
Fanka BB :)
Jutro powtórzę zobaczymy co z tego wyjdzie, po dwóch latach starań poczułam iskierke nadziei.Ja miałam raz w terminie 2.7 i nie było ciąży sama nie wiem skąd ten wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro powtórzę zobaczymy co z tego wyjdzie, po dwóch latach starań poczułam iskierke nadziei.Ja miałam raz w terminie 2.7 i nie było ciąży sama nie wiem skąd ten wynik
Lekarka kazała sprawdzic tsh po 4 tygodniach, ale u mnie przy zmianie dawki to galopem leci w dół albo w górę w zależności czy zwiększamy czy zmniejszamy. Tak jest od ostatniej straty. Cieżko wyregulować tsh i ft4. Bałam się jak teraz tarczyca zareaguje na zmianę dawki i poszlam zrobic badania po 2 tygodniach. Wyniki są dobre, ale co bedzie za tydzień? Musze to kontrolowac aby wreszcie ustabilizować. Ale za starania to się chyba jeszcze zabiorę w tym cykluwow, nie widziałam, że może tak szybko schodzić. Ciekawe jak na mnie podziała 25, bo muszę zejść z powyżej 3
Ale w opisie leku też nie ma nic o dawaniu od razu po 2 tabl./dobę.Tez wlasnie dziwi mnie dawka tak duza, ale moze faktycznie lekarz wie lepiej
No niestety musi się dostosować do zalecen lekarza, tylko jak nigdy nie stymulowana była to odrazu 2 tabletkiAle w opisie leku też nie ma nic o dawaniu od razu po 2 tabl./dobę.
Ja pierwszy raz jestem na Euthyroxie, więc jestem sama ciekawa, ale biorę dopiero dwa tygodnie. Za dwa-cztery mam powtórzyć badania i przyjsc na USGLekarka kazała sprawdzic tsh po 4 tygodniach, ale u mnie przy zmianie dawki to galopem leci w dół albo w górę w zależności czy zwiększamy czy zmniejszamy. Tak jest od ostatniej straty. Cieżko wyregulować tsh i ft4. Bałam się jak teraz tarczyca zareaguje na zmianę dawki i poszlam zrobic badania po 2 tygodniach. Wyniki są dobre, ale co bedzie za tydzień? Musze to kontrolowac aby wreszcie ustabilizować. Ale za starania to się chyba jeszcze zabiorę w tym cyklu
Tak jak pisałam w poście wcześniejszym może mieć wskazaniach o których nie wiemy do takiego dawkowania po prostu.No niestety musi się dostosować do zalecen lekarza, tylko jak nigdy nie stymulowana była to odrazu 2 tabletki
supertrzymam kciukiCześć Dziewczyny, dzisiaj miałam odstawić Duphaston, rano zrobiłam test i wyszedł slaby cień, nawet nie chcialam sobie robić nadziei, ale przed pracą podeszlam na bete i własnie odebrałam wynik, Beta wynosi 67,4 Dwa lata staran, cos się ruszyło, teraz dziewczyny trzymajcie proszę za mnie kciuki
No pewnie nie zaszkodziJutro powtórzę zobaczymy co z tego wyjdzie, po dwóch latach starań poczułam iskierke nadziei.