Dziewczyny... Jestem załamana. Szło wszystko w dobrym kierunku. Wczoraj dowiedziałam się ,że jest echo zarodka,ma 3,6mm i jest to równy 6tydzien. 09.08 robiłam prywatnie betę bo miałam plamienie żywa krwią. Beta urosła-1554. Na drugi dzień 10.08 przyjęcie na oddział i beta 1700 i dziś 1500. Czy spadek zawsze oznacza najgorsze.. ? Lekarz powiedział,że jeszcze obserwacja i jeśli nie urośnie to są tabletkę na oczyszczenie
reklama
U
uzytkowniczkaa
Gość
Bóle jak na okres często się zdarzają w ciąży tez miałam takie lekarz mówił że mogę brać nospe gdyby mocno bolało więc nie stresuj się wszystko będzie dobrze gratulacjeDziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
Zobacz załącznik 1304846Górny 10 mlU/ml, dolny 25. Ale chyba i tak nie pozostawia wątpliwości.
U
uzytkowniczkaa
Gość
Niestety jak beta spada to nic dobrego nie wróży ja miałam tak w 8 tygodniuDziewczyny... Jestem załamana. Szło wszystko w dobrym kierunku. Wczoraj dowiedziałam się ,że jest echo zarodka,ma 3,6mm i jest to równy 6tydzien. 09.08 robiłam prywatnie betę bo miałam plamienie żywa krwią. Beta urosła-1554. Na drugi dzień 10.08 przyjęcie na oddział i beta 1700 i dziś 1500. Czy spadek zawsze oznacza najgorsze.. ? Lekarz powiedział,że jeszcze obserwacja i jeśli nie urośnie to są tabletkę na oczyszczenie
A kiedy poprzednio badałas bete i jaka była wartość? Bo bete 1500 przy zarodku prawie 4 mm to niska wartość
Dziewczyny... Jestem załamana. Szło wszystko w dobrym kierunku. Wczoraj dowiedziałam się ,że jest echo zarodka,ma 3,6mm i jest to równy 6tydzien. 09.08 robiłam prywatnie betę bo miałam plamienie żywa krwią. Beta urosła-1554. Na drugi dzień 10.08 przyjęcie na oddział i beta 1700 i dziś 1500. Czy spadek zawsze oznacza najgorsze.. ? Lekarz powiedział,że jeszcze obserwacja i jeśli nie urośnie to są tabletkę na oczyszczenie [emoji24][emoji24]
ojej trzymaj się wiem jakie to trudneDziewczyny... Jestem załamana. Szło wszystko w dobrym kierunku. Wczoraj dowiedziałam się ,że jest echo zarodka,ma 3,6mm i jest to równy 6tydzien. 09.08 robiłam prywatnie betę bo miałam plamienie żywa krwią. Beta urosła-1554. Na drugi dzień 10.08 przyjęcie na oddział i beta 1700 i dziś 1500. Czy spadek zawsze oznacza najgorsze.. ? Lekarz powiedział,że jeszcze obserwacja i jeśli nie urośnie to są tabletkę na oczyszczenie
U
uzytkowniczkaa
Gość
Ja to betę miałam po 20 tys ale i tak straciłam dziecko w 8 tygodniuA kiedy poprzednio badałas bete i jaka była wartość? Bo bete 1500 przy zarodku prawie 4 mm to niska wartość
Bardzo niską ta wartość ... Ja miałam ponad 20 tys betę a i tak w 8 tyg straciłam dziecko poprostu przestało się rozwijać i tyle ...A kiedy poprzednio badałas bete i jaka była wartość? Bo bete 1500 przy zarodku prawie 4 mm to niska wartość
Jeszcze wcześniejsza badalam 02.08 i wynik 954mIU. Mówiłam lekarzowi ,że ta beta no rośnie ale nie aż tak żeby się podwajala to powiedział,że ważne,że rośnieA kiedy poprzednio badałas bete i jaka była wartość? Bo bete 1500 przy zarodku prawie 4 mm to niska wartość
Mam nadzieję,że to jakiś błąd.. przecież 9 i 10 beta rosła. Tydzień temu mówili,że wczesna ciąża,że jest pęcherzyk. Wczoraj już echo zarodka i 6tyd. Jeśli przestało się rozwijac to albo dziś albo wczoraj. SzokJa to betę miałam po 20 tys ale i tak straciłam dziecko w 8 tygodniu
Bardzo niską ta wartość ... Ja miałam ponad 20 tys betę a i tak w 8 tyg straciłam dziecko poprostu przestało się rozwijać i tyle ...
LaraKroft
Fanka BB :)
pięknie kreseczki kochana nie martw się na zapas bo możesz sobie tylko zaszkodzić będzie dobrze gratuluję i czekam na betę 3mam kciukiDziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
Zobacz załącznik 1304846Górny 10 mlU/ml, dolny 25. Ale chyba i tak nie pozostawia wątpliwości.
reklama
patpat95
Fanka BB :)
W moim przypadku 7dpo zaczęłam krwawić (trwało to może z 1h) i w sumie nie spodziewałam się że 9dpo wyjdzie pozytywny wynik testu. Teraz stwierdzam że to faktycznie było zagnieżdżenie.Raczej nie ma czegoś takiego jak objawy zagnieżdżenia. Chyba że śluz podbarwiony krwią. Poczekaj spokojnie na termin miesiączki i zrób test.
Podziel się: