reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

To świetna wiadomość! ❤ w tym miesiącu ogrom sukcesów 😀 ja w poniedziałek monitoring 🙃 nie poddaje się 😂
Ja trzymam kciuki za wszystkie z was! ❤️❤️❤️ Mam nadzieję że się nic nie wychrzani, ale będę cały czas śledzić wasze losy 😊 nie poddawaj się! Ja już miałam chwilę załamania ale może wszytko już będzie dobrze.

reklama
Będę brutalnie szczera.
2 sierpnia beta 954, a 9 sierpnia beta 1500 to jest przyrost na poziomie 15% czyli żaden. Niestety, ale ta ciąża nie rozwija się prawidłowo i powinnaś przygotować się i psychicznie i fizycznie na poronienie.
Ważne są teraz kontrolę u lekarza i sprawdzanie co dzieje się z pęcherzykiem.
Gdybyś miała pytania to śmiało, wiele z nas jest tutaj po poronieniach zarówno wczesnych jak i późniejszych.
Ściskam i tule[emoji3590]
Jeszcze wcześniejsza badalam 02.08 i wynik 954mIU. Mówiłam lekarzowi ,że ta beta no rośnie ale nie aż tak żeby się podwajala to powiedział,że ważne,że rośnie

Cześć Dziewczyny!
Beta z dzisiaj 105,70 mIU/ml

Prolaktyna 63,30 ng/ml
TSH 2,3

Co sądzicie, martwi mnie ta prolaktyna.. beta chyba ok!! 🙏

Czesc dziewczyny u mnie beta 189 przyrost 270% a 10.08 62,8🙉 jadę w sobotę jeszcze zrobić jedna i czekam na wizytę do przyszłej soboty 🙂

Dziewczyny, ale piękne bety! 😍
Przesyłajcie Nam tu ciążowe fluidy 🤰
Tyle wspaniałych wieści 🥰

Ja tez będę tu zaglądać! 🌺 Dziewczyny jesteście nieocenionym wsparciem!💪 Dziękuję WAM!🙏🙏
I jestem pewna, ze każda z Was w końcu się doczeka!

Ja już po konsultacji z gin. Powiedział, żebym przyszła początkiem września, ale ze wylatujemy 3go pójdę trochę wcześniej. Prolaktyny sie nie sprawdza w ciąży a tsh pewnie trochę do obniżenia.
Jeszcze konsultacje z endokrynologiem musze ogarnąć na dniach.

Oby wszystko było ok!
Naczytałam się o utrzymaniu ciąży przy PCOS i lęk pewnie ze mną już zostanie.

Ściskam Was i trzymam za każdą kciuki! ✊

U mnie dziś 20dc - okres ma być najszybciej za 9 dni - mogę odstąpić kolejkę [emoji23]
Powiem Wam, że jak zwykle w owulację byłam taka w skowronkach i pewna, że się udało, a potem przychodzi ten czas gdzie zbliżasz się do okresu i wszelkie nadzieje pryskają niczym bańka i coraz bardziej utwierdzasz się w tym, że jednak się nie udało [emoji13] Nastepny cykl odpuszczam z obserwacją siebie i testami owu i zwyczajnie lecimy na żywioł, bo ten najlepszy czas powinien wypaść akurat na weekend gdy będziemy jechać na wesele do kizynki nad morze. Jedziemy tam już w piątek i wracamy w poniedziałek, a nie mam pojęcia, jak będziemy umieszczeni jeśli chodzi o noclegi (niby chcieliśmy, żeby dzieciaki osobno, ale nie Nam decydować [emoji13]) i do tego pytanie jak bardzo będzie Nam się chciało lub nie chciało - bo jak mi wypadnie owulka w trakcie wesela to lipa może być, a na poprawiny też może być ciężko, a nie zamierzamy się oszczędzać [emoji41]
Oj jak ja to rozumiem, też najpierw mam pozytywne myśli, a im bliżej @ tym ich mniej [emoji28] jak dotąd tylko raz miałam myśl do samego końca, że może się udało, ale niestety [emoji2368]

To bawcie się dobrze na weselu i kto wie, może akurat w pokoju hotelowym coś zaskoczy [emoji1696][emoji2]

A ja dziewczyny na wywczasie romantycznym, miałam nadzieję że owu będzie wcześniej tak jak w ostatnim cyklu i się uda będąc tu, a tu dupa, testy owu raczej nie ciemnieją, prawdopodobnie będzie w dniu wyjazdu albo już w domu :/ trochę szkoda, ale mam nadzieję że po wypoczynku głowa będzie inna i może się uda chociaż w domu.

A ja dziewczyny na wywczasie romantycznym, miałam nadzieję że owu będzie wcześniej tak jak w ostatnim cyklu i się uda będąc tu, a tu dupa, testy owu raczej nie ciemnieją, prawdopodobnie będzie w dniu wyjazdu albo już w domu :/ trochę szkoda, ale mam nadzieję że po wypoczynku głowa będzie inna i może się uda chociaż w domu.
Napewno 😘 trzymam kciuki 🤞🤞🍀

reklama
Do góry