reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

To świetna wiadomość! ❤ w tym miesiącu ogrom sukcesów 😀 ja w poniedziałek monitoring 🙃 nie poddaje się 😂
Ja trzymam kciuki za wszystkie z was! ❤️❤️❤️ Mam nadzieję że się nic nie wychrzani, ale będę cały czas śledzić wasze losy 😊 nie poddawaj się! Ja już miałam chwilę załamania ale może wszytko już będzie dobrze.

reklama
Będę brutalnie szczera.
2 sierpnia beta 954, a 9 sierpnia beta 1500 to jest przyrost na poziomie 15% czyli żaden. Niestety, ale ta ciąża nie rozwija się prawidłowo i powinnaś przygotować się i psychicznie i fizycznie na poronienie.
Ważne są teraz kontrolę u lekarza i sprawdzanie co dzieje się z pęcherzykiem.
Gdybyś miała pytania to śmiało, wiele z nas jest tutaj po poronieniach zarówno wczesnych jak i późniejszych.
Ściskam i tule[emoji3590]
Jeszcze wcześniejsza badalam 02.08 i wynik 954mIU. Mówiłam lekarzowi ,że ta beta no rośnie ale nie aż tak żeby się podwajala to powiedział,że ważne,że rośnie

Cześć Dziewczyny!
Beta z dzisiaj 105,70 mIU/ml

Prolaktyna 63,30 ng/ml
TSH 2,3

Co sądzicie, martwi mnie ta prolaktyna.. beta chyba ok!! 🙏

Czesc dziewczyny u mnie beta 189 przyrost 270% a 10.08 62,8🙉 jadę w sobotę jeszcze zrobić jedna i czekam na wizytę do przyszłej soboty 🙂

Dziewczyny, ale piękne bety! 😍
Przesyłajcie Nam tu ciążowe fluidy 🤰
Tyle wspaniałych wieści 🥰

Ja tez będę tu zaglądać! 🌺 Dziewczyny jesteście nieocenionym wsparciem!💪 Dziękuję WAM!🙏🙏
I jestem pewna, ze każda z Was w końcu się doczeka!

Ja już po konsultacji z gin. Powiedział, żebym przyszła początkiem września, ale ze wylatujemy 3go pójdę trochę wcześniej. Prolaktyny sie nie sprawdza w ciąży a tsh pewnie trochę do obniżenia.
Jeszcze konsultacje z endokrynologiem musze ogarnąć na dniach.

Oby wszystko było ok!
Naczytałam się o utrzymaniu ciąży przy PCOS i lęk pewnie ze mną już zostanie.

Ściskam Was i trzymam za każdą kciuki! ✊

U mnie dziś 20dc - okres ma być najszybciej za 9 dni - mogę odstąpić kolejkę [emoji23]
Powiem Wam, że jak zwykle w owulację byłam taka w skowronkach i pewna, że się udało, a potem przychodzi ten czas gdzie zbliżasz się do okresu i wszelkie nadzieje pryskają niczym bańka i coraz bardziej utwierdzasz się w tym, że jednak się nie udało [emoji13] Nastepny cykl odpuszczam z obserwacją siebie i testami owu i zwyczajnie lecimy na żywioł, bo ten najlepszy czas powinien wypaść akurat na weekend gdy będziemy jechać na wesele do kizynki nad morze. Jedziemy tam już w piątek i wracamy w poniedziałek, a nie mam pojęcia, jak będziemy umieszczeni jeśli chodzi o noclegi (niby chcieliśmy, żeby dzieciaki osobno, ale nie Nam decydować [emoji13]) i do tego pytanie jak bardzo będzie Nam się chciało lub nie chciało - bo jak mi wypadnie owulka w trakcie wesela to lipa może być, a na poprawiny też może być ciężko, a nie zamierzamy się oszczędzać [emoji41]
Oj jak ja to rozumiem, też najpierw mam pozytywne myśli, a im bliżej @ tym ich mniej [emoji28] jak dotąd tylko raz miałam myśl do samego końca, że może się udało, ale niestety [emoji2368]

To bawcie się dobrze na weselu i kto wie, może akurat w pokoju hotelowym coś zaskoczy [emoji1696][emoji2]

A ja dziewczyny na wywczasie romantycznym, miałam nadzieję że owu będzie wcześniej tak jak w ostatnim cyklu i się uda będąc tu, a tu dupa, testy owu raczej nie ciemnieją, prawdopodobnie będzie w dniu wyjazdu albo już w domu :/ trochę szkoda, ale mam nadzieję że po wypoczynku głowa będzie inna i może się uda chociaż w domu.

A ja dziewczyny na wywczasie romantycznym, miałam nadzieję że owu będzie wcześniej tak jak w ostatnim cyklu i się uda będąc tu, a tu dupa, testy owu raczej nie ciemnieją, prawdopodobnie będzie w dniu wyjazdu albo już w domu :/ trochę szkoda, ale mam nadzieję że po wypoczynku głowa będzie inna i może się uda chociaż w domu.
Napewno 😘 trzymam kciuki 🤞🤞🍀

reklama
Do góry