reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Wkurzające, jakbyś musiała miec powód. Bo tylko kobiety w ciąży nie piją [emoji2358] nie można po prostu nie chcieć [emoji2358]

Ja od lat preferuje abstynencję, a zawsze pytają, czy jestem w ciąży. I ciągle nalegają, że może jeden kieliszeczek itp. Chyba raczej chodzi o zaspokojenie ciekawości przez podchwycenie tematu niż zdziwienie, że się nie pije.

reklama
Akurat nie przez kobiety w ciąży taka atmosfera tutaj się pojawia [emoji41] gdyby nie padł głupi komentarz o zakazie wchodzenia na wątek kobiet w ciąży to inne dziewczyny by nie wiedziały czy doradza im staraczka czy kobieta w 9 miesiącu czy w 15 tc bo jakie to ma znaczenie? Chyba chodzi o rady a nie o to kto je pisze [emoji2356]
owszem po porady. ale @HeraUnique dobrze napisała o owulacji i tym łożysku.

:D dziewczyny, bo tu się zara piaskownica zrobi i walki w kiślu, Żeby nie było, że kogoś faworyzuje :D mimo, że faworyzuje, ale tylko członkowie fight clubu wiedzą o fight clubie. Zalecam spojrzeć, co napisałam w 1 poście.
template(1).jpg

Nie to, że się rządzę :D bo nie uważam się za prywatnego właściciela tego folwarku, chciałam żeby wszytskie panie, którym marzy się dzidziuś pierwszy, drugi, trzeci, czy enty mogły sobie tutaj dyskutować, dołączać, ale szanujmy się. Mamy wystarczająco w życiu stresów na głowie. Ja tylko zainicjowałam wątek, nie jestem jego właścicielką, dlatego zostawiam wam decyzję, czy chcecie mieć tu koleżanki w ciąży, czy nie. Musicie to w przyjacielskiej atmosferze przedyskutować i przegłosować :p

No i alkohol nawet powoduje kłótnie chociaż nikt nie wypił, tylko się o nim mówi 😂 dobrze że nie będę musiała się zastanawiać czy to dobrze że wypiłam czy nie. Ale za to zastanawiam się czy ktoś jeszcze na tym forum ma chorobę tarczycy? Czy tylko ja jestem taka wybrakowana 😔

Ja nie napisałam nic, że do 3 miesiąca. A raczej, że do 5 tyg natura tak to wymyśliła, że chroni zarodek[emoji2272] i będąc na staraczkach czy innych wątkach, to śmiało mogę powiedzieć, że 49% starających się nie robi testów owu, nie mierzy temp i panikuje jak okres się spóźnia bo nie wiedzą dlaczego, a testy negatywne.

Ostatnia edycja:
Ty nie, ale kto inny pisał i ja tej osobie odpowiedziałam.

Btw: nikt tu nie wpada raz na jakiś czas się czepnąć i zniknąć, chyba że masz na myśli osobę która zabroniła wchodzić na wątek staraczek kobietom w ciąży [emoji2368]
Nie lubię jak mówi się do mnie w 3 osobie ;) oj uwierz wpadają dziewczyny,wylewają swoją fustrację i znikają.

Ty nie, ale kto inny pisał i ja tej osobie odpowiedziałam.

Btw: nikt tu nie wpada raz na jakiś czas się czepnąć i zniknąć, chyba że masz na myśli osobę która zabroniła wchodzić na wątek staraczek kobietom w ciąży [emoji2368]
Hehe😂 co jakiś czas jest z Wami wojenka teraz tu, wcześniej na staraczkach 2020. Jakoś tak czasami nagle się zjawiasz, "czepniesz" I znikasz😉 przecież to nie pierwsza nasza wymiana zdań od września 🙃 także, tak czasami się ktoś zjawia walnie komentarz że swoimi 3 groszami. I taka jest prawda. Wypada również odpisywać do komentarza w innym wątku, w danym wątku. Czy tak wyciągasz z każdego wątku wypowiedzi, z prywatnych też?

Ja też mam niedoczynność i Hashimoto
No i alkohol nawet powoduje kłótnie chociaż nikt nie wypił, tylko się o nim mówi [emoji23] dobrze że nie będę musiała się zastanawiać czy to dobrze że wypiłam czy nie. Ale za to zastanawiam się czy ktoś jeszcze na tym forum ma chorobę tarczycy? Czy tylko ja jestem taka wybrakowana [emoji17]

reklama
.

Hehe[emoji23] co jakiś czas jest z Wami wojenka teraz tu, wcześniej na staraczkach 2020. Jakoś tak czasami nagle się zjawiasz, "czepniesz" I znikasz[emoji6] przecież to nie pierwsza nasza wymiana zdań od września [emoji854] także, tak czasami się ktoś zjawia walnie komentarz że swoimi 3 groszami. I taka jest prawda. Wypada również odpisywać do komentarza w innym wątku, w danym wątku. Czy tak wyciągasz z każdego wątku wypowiedzi, z prywatnych też?

Ostatnia edycja:
Do góry