Paolx
Fanka BB :)
Ale super Gratulacja piękna beta!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super Gratulacja piękna beta!!!!
Lepiej w czwartek, przecież i tak nie wytrzymasz ale w piątek też możeszDziękuję! W czwartek iść na kolejną, czy w piątek?
Powtórz za 48h . Ja przy biochem miałam z dnia na dzień blade kreski a beta 30 za dwa dni spadła mi do 10. Mam nadzieje , ze u Ciebie będzie rosła tak jak powinna !Dziękuję! W czwartek iść na kolejną, czy w piątek?
Kochana teraz to się nie martw na zapas, wiesz ze cała ciążę będziesz się jeszcze denerwować taki już los ciężarnejJak znowu będę miała biochemiczna to chyba będę musiała iść do psychologa bo nie wiem jak to przeżyje....
Dziękuję!! Oby przyrost był ok!Ale super Gratulacja piękna beta!!!!
Oby ładnie rosłaPowtórz za 48h . Ja przy biochem miałam z dnia na dzień blade kreski a beta 30 za dwa dni spadła mi do 10. Mam nadzieje , ze u Ciebie będzie rosła tak jak powinna !
Tak biorę duphaston 2 razy dziennie jak mi beta z krwi wyjdzie to zacznę brać 3 razy dziennie tak mi ostatnio kazała brać i potworze betę za 3 dni myślicie ze jak pójdę we czwartek na ponowna betę będzie ok?Kochana teraz to się nie martw na zapas, wiesz ze cała ciążę będziesz się jeszcze denerwować taki już los ciężarnej
Bierzesz progesteron? Badalas go dziś?
takich pozytywnych historii nam tutaj potrzeba gratulacje
Tak jest właśnie w najmniej spodziewanym momencie, widzisz ja ten cykl już na straty dałam a tu ewidentnie z testów 2 kreski. Czekam do wieczora mam nadzieję że o 20 już będą wynikiDziękuję!! Oby przyrost był ok!
Niedowierzam jak patrzę na ten wyniki.
3 cykl z monitoringiem i najmniej się spodziewałam właśnie teraz!
Gratulacje, oby wszystko było dobrze [emoji3590]Dziewczyny!! 31,83 mIU/ml
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! [emoji86][emoji86][emoji85][emoji7][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 1304343