reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć ja będę miała wieczór wynik jestem już po 😀

Załączniki

• IMG_20210810_153525.jpg
    IMG_20210810_153525.jpg
    978,9 KB · Wyświetleń: 107
Ja ciągle czekam.. A zwykle do 14 miałam wynik! Oszaleje!
Też czekam na Twój wynik z niecierpliwością! 😀😀😀 A mój test od rana aktualnie wygląda tak:
Mązlż mówi że dzisiaj przez dzień 3 razy patrzył na ten test czy ta kreska nie znikła 🤣

Załączniki

• IMG_20210810_163946.jpg
    IMG_20210810_163946.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 185
Też czekam na Twój wynik z niecierpliwością! 😀😀😀 A mój test od rana aktualnie wygląda tak:
Mązlż mówi że dzisiaj przez dzień 3 razy patrzył na ten test czy ta kreska nie znikła 🤣
U mnie podobna intensywność kreski. Wierzę, że jest coś na rzeczy zarówno u mnie jak i u Ciebie !
Ale to czekanie jest straszne.. od 12tej ciągle odświeżam stronę. Nigdy tak długo to nie trwało! 🙈
Mąż się śmieje, że w laboratorium tez nie są pewni 😄

U mnie podobna intensywność kreski. Wierzę, że jest coś na rzeczy zarówno u mnie jak i u Ciebie !
Ale to czekanie jest straszne.. od 12tej ciągle odświeżam stronę. Nigdy tak długo to nie trwało! 🙈
Mąż się śmieje, że w laboratorium tez nie są pewni 😄
Ja się czuje jak na studiach odswizanie usosa czy wpisali już wyniki i czy zdałam 😅😀 🤞🤞🤞 wiedz że ja forum odświeżam co 10 min w oczekiwaniu na Twój wynik! 😀

reklama
Do góry