Passtelova
Fanka BB :)
Aż czuję jak napięcie rośnie o której będziecie miały wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!! nie było mnie tutaj w weekend i tyle pięknych wieści!Norma laboratorium mnie zmyliła, myślałam że mają inne przeliczniki i działają na innych odczynnikach. Teraz wiem, bo jestem w 8 tyg ciąży
Ja ciągle czekam.. A zwykle do 14 miałam wynik! Oszaleje!
Hahaha ❤❤A my oszalejemy z Wami!
Czekam na Wasze wyniki jakby były moje
Mnie dzisiaj macica boli, tak dziwnie, jakby mi kto tak ściskał czy ciągnął... Może to z nerwów na oczekiwanie Waszych bhcg
Też czekam na Twój wynik z niecierpliwością! A mój test od rana aktualnie wygląda tak:Ja ciągle czekam.. A zwykle do 14 miałam wynik! Oszaleje!
U mnie podobna intensywność kreski. Wierzę, że jest coś na rzeczy zarówno u mnie jak i u Ciebie !Też czekam na Twój wynik z niecierpliwością! A mój test od rana aktualnie wygląda tak:
Mązlż mówi że dzisiaj przez dzień 3 razy patrzył na ten test czy ta kreska nie znikła
Ja się czuje jak na studiach odswizanie usosa czy wpisali już wyniki i czy zdałam wiedz że ja forum odświeżam co 10 min w oczekiwaniu na Twój wynik!U mnie podobna intensywność kreski. Wierzę, że jest coś na rzeczy zarówno u mnie jak i u Ciebie !
Ale to czekanie jest straszne.. od 12tej ciągle odświeżam stronę. Nigdy tak długo to nie trwało!
Mąż się śmieje, że w laboratorium tez nie są pewni
Również odświeżam forum na zmianę z wynikami ale chyba muszę se czymś zająć bo idzie zwariować !!Ja się czuje jak na studiach odswizanie usosa czy wpisali już wyniki i czy zdałam wiedz że ja forum odświeżam co 10 min w oczekiwaniu na Twój wynik!