Colorful92
Fanka BB :)
Z takim wsparciem jak tutaj musi się udać! Jesteście wielkie!Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcg chyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z takim wsparciem jak tutaj musi się udać! Jesteście wielkie!Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcg chyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcg chyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
Ja też trzymam mocno kciukasy!
Dzięki oby to było to będę dawać znać na pewno!@Paolx @Colorful92 3mam kciuki żeby to była ciąża czekam na wasze wyniki z niecierpliwością mam nadzieję że chociaż do was szczęście się uśmiechnie
Ja też miałam taka kreseczkę 2 dni po spodziewanej miesiączce i była to ciąża niestety w 8 tyg poroniłam więc trzeba lecieć na betę i sprawdzić cicho gratulujęI dlatego mam wahania.. patrzę na test i widzę bladziuche a nie mogę dobrze wychwycić na zdj. Może faktycznie nic nie ma a mi w oczach tak tylko. Swoją drogą jakby rzeczywiście była krecha to i na zdj nie miałabym problemu złapać..Zobacz załącznik 1293114
Ja tak miałam w tym miesiącu czułam że wszystko ok że zaszłam w ciążę zrobiłam test dzień przed spodziewana miesiączka wyszedł pozytywny z blada kreska na następny dzień okres przykra sprawa tym bardziej że już poroniłam w grudniu byłam w 8 tyg staramy się co miesiąc niestety nic z tego nie wychodzi hormony w normie tsh idealne tyle że za dużo stresu chyba mam nadzieję że Tobie się uda tym razem i @ nie przyjdzieBojciu dziewczyny stresuje się rano powtarzałam test wyszły dwie kreski ale ja się czuje tak jakby ten okres miał przyjść ból brzucha itp tak jak na @ co mam robić ?