Colorful92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc robilas jakies badania? Warto byloby zbadac hormony tarczycowe, prolaktyne i progesteron. Monitorowałas cykle? Co na to Twoj lekarz? To ze nie ma na zewnatrz śluzu nie oznacza ze go nie ma. W srodku moze byc go sporo.Witam.
Zaczęliśmy starania w czerwcu. ( 3 ciąża poronienie zatrzymane w 10 tyg - luty 2021)
Od tamtej pory mój organizm wariuje. 3 miesiące nie miałam owulacji. 4 była i pęknięte 4 pęcherzyki. Od czerwca działamy I nic. Ja nie mam w ogóle śluzu. W tym cyklu 12 dnia test owu pozytywny, było przytulanie, szyjka miękka wysoko i otwarta temp 36.3. Dziś 19 dzień cyklu szyjka znów miękka otwarta i średnio wysoko. Temp 36.5. Co to wszytko ma znaczyć? Czy to się kiedyś naprawi? Zawsze miałam piękne owulacje, dwie ciążę w pierwszym miesiącu staran, A od tego poronienia nie mogę się dogadać z organizmem :/
A ktory to dc? I czemu nie pojdziesz na betę? Ja bym nie wytrzymala trzymam kciukiDziewczyny. Znowu nie sikałam kilka h i zrobilam sikanca mam tylko te testeo . I jest jasny róż. Kupuje dzisiaj test z innej firmy i sprawdzę o poranku.
Widać widać :-) Po cichu gratuluję ❤Dziewczyny. Znowu nie sikałam kilka h i zrobilam sikanca mam tylko te testeo . I jest jasny róż. Kupuje dzisiaj test z innej firmy i sprawdzę o poranku.
33 dc. Ok 10 dpo. Nie miałam kiedy isc na betę. Moze jutro sie uda jak inny test cos pokaże tym średnio ufam ale juz trzeci z takim cieniem wiec moze cos jest na rzeczy.A ktory to dc? I czemu nie pojdziesz na betę? Ja bym nie wytrzymala trzymam kciuki
W takim razie trzymam kciuki daj znac jutro33 dc. Ok 10 dpo. Nie miałam kiedy isc na betę. Moze jutro sie uda jak inny test cos pokaże tym średnio ufam ale juz trzeci z takim cieniem wiec moze cos jest na rzeczy.
Od wczoraj czuje taki ból głowy jak na przeziębienie.. tyle z objawów
Tak jasne, raczej problem immunologiczny niestety. Faszeruje się lekami sterydami i innym dziadostwemCześć [emoji3526] macie jakieś badania za sobą?
Tak, z badań miałam tarczyce tsh 2,50 co jest w porządku, ale dostałam leki żeby zbić tak do ok 1, bo podobno tak lepiej, Ft3 i ft4 w normie. Progesteron 7 dni przed okresem 20.83 więc wysoki, ale to był ten cykl gdzie na monitoringu były 4 pęcherzyki po 18, 17, 17 i 16Czesc robilas jakies badania? Warto byloby zbadac hormony tarczycowe, prolaktyne i progesteron. Monitorowałas cykle? Co na to Twoj lekarz? To ze nie ma na zewnatrz śluzu nie oznacza ze go nie ma. W srodku moze byc go sporo.
po poronieniu moze troche minąć zanim organizm wroci „ na swoj tor”.
Moze byc tak ze owulacja Ci sie przesunęła i bedzie dopiero terazTak, z badań miałam tarczyce tsh 2,50 co jest w porządku, ale dostałam leki żeby zbić tak do ok 1, bo podobno tak lepiej, Ft3 i ft4 w normie. Progesteron 7 dni przed okresem 20.83 więc wysoki, ale to był ten cykl gdzie na monitoringu były 4 pęcherzyki po 18, 17, 17 i 16
Prolaktyny nie miałam badanej. Krew w porządku. Ten dzisiejszy dzień pojawił się taki śluz jak miałam zawsze przed owulacja. Czy jest szansa, że tamta owulacja w 12 dni nie udala pgd i teraz jest drugie właściwe podejście?