reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Wg mnie przyklejanie testów do zeszytu jest całkowicie bez sensu, bo testy po godzinach m, a tym bardziej po dniach, nadają się jedynie do kosza a nie do porównywania między sobą. Po prostu 4-6.08 robiłaś testy tylko raz dziennie po 22. Wystarczy, że masz bardzo krótki peak, trwający np 6 godzin i się z nim minęłaś. Nic w tym szokującego ;) Daj znać jutro rano jak temperatura.
Dzisiaj temperatura 37,00.
Dość szybko rośnie jak na to że dopiero za 12 dni powinna być @

reklama
I chyba tak jest. :(
Zrobiłam rano test i widać cos bardzo minimalnie ale tylko jak poruszam testem.
Pierwszy raz używam tych testów, firma TESTEO. Macie jakieś doświadczenia z nimi?
Te testy lubią oszukiwać :( mi przed @ pokazywały takie kreski . Zdjęcie z jednym testem zrobiłam w 1dc jak już było krwawienie . Beta z krwi negatywna ....

Załączniki

• received_396746111974224.jpeg
    received_396746111974224.jpeg
    44,8 KB · Wyświetleń: 159
  • received_344864590474413.jpeg
    received_344864590474413.jpeg
    24,8 KB · Wyświetleń: 158
Dzięki.😘 A jakich testów teraz używasz? Ja kiedyś miałam Pinki z czułością 10 - nigdy nie pokazywały drugiej kreski, a tez czytałam różne opinie.. I zamówiłam Testeo. Są w ogóle jakieś pewniaki?
Na tą chwilę nie mam żadnych 😅 jestem przed owu. Zastanawiam się nad tymi z Rossmanna . W tym cyklu ich wypróbuję mam nadzieję że nie dadzą mi złudnej nadziei jak te testeo . Nie wiem czy da jakieś pewniaki , tu na forum chyba widziałam już każdy rodzaj testów i praktycznie każdy kiedyś kogoś oszukał pokazując duch cienia 😒🤷

reklama
Na tą chwilę nie mam żadnych 😅 jestem przed owu. Zastanawiam się nad tymi z Rossmanna . W tym cyklu ich wypróbuję mam nadzieję że nie dadzą mi złudnej nadziei jak te testeo . Nie wiem czy da jakieś pewniaki , tu na forum chyba widziałam już każdy rodzaj testów i praktycznie każdy kiedyś kogoś oszukał pokazując duch cienia 😒🤷
Facelle również często pokazują kreskę fabryczną. Całkiem niezłe i tanie są testy Pepino.

Do góry