Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć teraz to strach jakikolwiek test kupićFacelle również często pokazują kreskę fabryczną. Całkiem niezłe i tanie są testy Pepino.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć teraz to strach jakikolwiek test kupićFacelle również często pokazują kreskę fabryczną. Całkiem niezłe i tanie są testy Pepino.
Na tą chwilę nie mam żadnych jestem przed owu. Zastanawiam się nad tymi z Rossmanna . W tym cyklu ich wypróbuję mam nadzieję że nie dadzą mi złudnej nadziei jak te testeo . Nie wiem czy da jakieś pewniaki , tu na forum chyba widziałam już każdy rodzaj testów i praktycznie każdy kiedyś kogoś oszukał pokazując duch cienia
Ja też bardzo nie polecam tych z rossmanna na każdym miałam dość wyraźną kreskę fabryczną, ale za to mogę polecić easy@homeDzięki. A jakich testów teraz używasz? Ja kiedyś miałam Pinki z czułością 10 - nigdy nie pokazywały drugiej kreski, a tez czytałam różne opinie.. I zamówiłam Testeo. Są w ogóle jakieś pewniaki?
Potwierdzam, tez kupuje z doz te w 2pakuJa polecam testy z DOZ. Kosztują dwa 16 zł i zero kreski fabrycznej. Ostatnio miałam pakiet dwóch płytkowych, ale są też mieszane, ale strumieniowy ma szkiełko i takich nie lubię.
Ja dziś się zaszczepiłam. Może dostanę chociaż owulację w prezencie razem ze szczepieniem
Hej dziewczyny jestem nowa na grupie staram się od roku w tym dwie biochemiczne. Co do testów to nigdy nie zawiódł mnie Pink strumieniowy zato facelle to lipa oszukał mnie 9/10 razy
Najlepiej 2-5dcW którym dniu cyklu najlepiej robić prolaktyne? Na początku, 3-5 dzień? Cykle mam 25 dniowe. Robiłam ostatnio inne badania i przy okazji prolaktyne, pod koniec cyklu i wyszła wysoka, przy normie do 496 ja miałam 1378.