Paolx
Fanka BB :)
Nie z porannego, ale już nadziei sobie nie robię zrobię rano w środę.Robiłaś z porannego? Jak nie to nic dziwnego, że nic nie wyszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie z porannego, ale już nadziei sobie nie robię zrobię rano w środę.Robiłaś z porannego? Jak nie to nic dziwnego, że nic nie wyszło
Dziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
Jutro zrano robię powtórkę.
Powodzenia!Jutro zrano robię powtórkę.
Trzymam kciuki!Jutro zrano robię powtórkę.
Widzę słabiutkąDziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
Dobry wieczór chciałam tylko zapytać czy widzicie tutaj coś może? Ja już nie wiem czy od patrzenia w oczach mi się mieni czy nie [emoji85]