reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Kiedy po clo powinno się isc na monitoring? Bo ja mam mieć okres 11 bądź 12 to będzie pierwszy dc , clo mam wziąć 3 dc a ginekolog zapisał mnie na wizytę 12.01 to chyba trochę mija się z celem?
A brałaś w poprzednim cyklu? Może lekarz chce sprawdzić czy nie ma torbieli lub ogólnie jak wszystko tam wygląda, nim rozpoczniesz stymulacje. Ja chodziłam w 11/12 dc na pierwszy monitoring 😉

reklama
No to ciężko stwierdzić w takim razie, ale jak mówisz, że były małe 🤔 ja śluz płodny tez miałam, ale pęcherzyki za małe i jestem na stymulacji. A masz pcos?
No właśnie ginka zawsze podkreśla, że jajniki nie wyglądają jak przy pcos 🤷 Czyli wygląda na to, że śluz niewiele ma wspólnego z dojrzewaniem i pękaniem pęcherzyków. Dziękuję Ci za odpowiedź. Od przyszłego cyklu zacznę brać Clo. Zobaczymy czy i kiedy coś ruszy.

No właśnie ginka zawsze podkreśla, że jajniki nie wyglądają jak przy pcos 🤷 Czyli wygląda na to, że śluz niewiele ma wspólnego z dojrzewaniem i pękaniem pęcherzyków. Dziękuję Ci za odpowiedź. Od przyszłego cyklu zacznę brać Clo. Zobaczymy czy i kiedy coś ruszy.

Ja jestem po pierwszym cyklu na Aromku coś podobnego jak Clo i ruszyło ładnie, w 10dc już były duże pęcherzyki więc myślę, że to dobry kierunek 😉✊

IMG_20210102_103017069.jpg czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?

reklama
Do góry