reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

a ja wyskoczę jak Filip z Konopii i powiem tak TO FORUM JEST DLA STARAJĄCYCH SIĘ O CIĄŻĘ ! Umowa jest taka jak ktoś nie wie, zaciążysz idziesz dalej na np Lipcówki 2021 i tak po kolei.. Jak ktoś chce swoje zdanie wyrażać to spoko w końcu żadna z Nas nikomu tego nie zabrania ale rób to na swoim wątku. Po co przychodzi ktoś np w 7 miesiącu ciąży tutaj? po porady na paski LH czy zapytać czy ma się prawidłową temperaturę ?! A skąd my mamy wiedzieć jak w ciaży aktualnie nie jesteśmy. Jakoś mi dziewczyny tutaj dużo wytłumaczyły i dzięki Nim doszkoliłam swoją wiedzę i możecie na mnie pluć itp i mimo,że nie znam realnie to tutaj mam od nich wsparcie 🥰 STARACZKI TO STARACZKI PO PRZEJŚCIACH A NIE Z BRZUSZKAMI. TAKŻE POWINNO ZAMKNĄĆ WĄTEK I W[USZCZAĆ TYLKO STARJĄCE SIĘ TYLE NA TEN TEMAT .
@HeraUnique @młoda1994 ❤️

reklama
O mój Boże 🤦‍♀️ 15 dzień po zapłodnieniu. I chcesz mi powiedzieć, że to jest zawsze w 4 tyg. 😂 Czytałaś w ogóle co pisałam? Czy nie bardzo? Dlaczego się mówi, że do 5tyg ciąży zarodek jest chroniony i odseparowany od środowiska? Hmm? Kiedy jest 5 tydzień ciąży? Mam Ci wytłumaczyć czy rozumiesz?

Tak to tak samoistnie robią się takie zadrapania, które mogą pomóc zagnieździć się zarodkowi. ;) Często te pierwsze miesiące po zabiegach są właśnie płodne.
:D I bardzo chetnie z tego skorzystam. 👏👏👏6 stycznia minie mi 12 miesięczne czekanie po cesarce. Tylko teraz ten Cin2😬. Jeszcze trochę i se zmienie nik na zniecierpliwiona_bardzo. :D

A czy ja gdziekolwiek napisałam do 4 tyg?????????? Napisałam do dnia okresu, zatem żadne późne owulacje i długość cykli nie ma tutaj znaczenia, polecam czytanie ze zrozumieniem.
O mój Boże [emoji2356] 15 dzień po zapłodnieniu. I chcesz mi powiedzieć, że to jest zawsze w 4 tyg. [emoji23] Czytałaś w ogóle co pisałam? Czy nie bardzo? Dlaczego się mówi, że do 5tyg ciąży zarodek jest chroniony i odseparowany od środowiska? Hmm? Kiedy jest 5 tydzień ciąży? Mam Ci wytłumaczyć czy rozumiesz?
Screenshot_20201211-121817.jpeg

A czy ja gdziekolwiek napisałam do 4 tyg?????????? Napisałam do dnia okresu, zatem żadne późne owulacje i długość cykli nie ma tutaj znaczenia, polecam czytanie ze zrozumieniem. Zobacz załącznik 1213422
Ale jeśli owu była później a Twój dzień okresu przypada np na 20, i nie wiesz kiedy był owu i wystąpiła np 15, to 20 jest terminem miesiączki! A do ciąży jeszcze kawał czasu. Więc generalizowanie "do terminu miesiączki" jest zupełnie nie trafione i taka jest prawda!

a ja wyskoczę jak Filip z Konopii i powiem tak TO FORUM JEST DLA STARAJĄCYCH SIĘ O CIĄŻĘ ! Umowa jest taka jak ktoś nie wie, zaciążysz idziesz dalej na np Lipcówki 2021 i tak po kolei.. Jak ktoś chce swoje zdanie wyrażać to spoko w końcu żadna z Nas nikomu tego nie zabrania ale rób to na swoim wątku. Po co przychodzi ktoś np w 7 miesiącu ciąży tutaj? po porady na paski LH czy zapytać czy ma się prawidłową temperaturę ?! A skąd my mamy wiedzieć jak w ciaży aktualnie nie jesteśmy. Jakoś mi dziewczyny tutaj dużo wytłumaczyły i dzięki Nim doszkoliłam swoją wiedzę i możecie na mnie pluć itp i mimo,że nie znam realnie to tutaj mam od nich wsparcie [emoji3059] STARACZKI TO STARACZKI PO PRZEJŚCIACH A NIE Z BRZUSZKAMI. TAKŻE POWINNO ZAMKNĄĆ WĄTEK I W[USZCZAĆ TYLKO STARJĄCE SIĘ TYLE NA TEN TEMAT .
@HeraUnique @młoda1994 [emoji3590]
Lol przecież każda kobieta w ciąży była kiedyś staraczką i często bardzo długo więc czemu miałaby nie doradzać właśnie w sprawach lh czy temperatur innym dziewczynom?? Paranoja.
Nigdy tak nie było na forum że jak któraś zaciążyła to się ją wyganiało bo to zwyczajne chamstwo. Tyle w temacie

Ostatnia edycja:
@Carry88 Jak tak czytam o tym Twoim zabiegu :D to z definicji miałam to samo tylko mój lekarz nazwał to kolposkopią z wycinkami+ łyżeczkowaniem kanału, a dodadkowo jak se spałam :D podstępne hobbity zrobiły mi łyżeczkowanie jamy macicy. O to to to :D a gdzie moja zgoda na to? Nie no żartuje. Dobrze że zrobili... :D Chcę już wyzdrowieć.
Długo nie mogłaś nic dźwigać po tym zabiegu? Bo ja już nie plamię ani nic, a mam roczne dziecko i trudno się nim zajmować bez podnoszenia go a ona z dyche to lekko waży.

Jeśli owu była później to Twój dzień okresu jest też później. Proste to jest [emoji2356]
Ale jeśli owu była później a Twój dzień okresu przypada np na 20, i nie wiesz kiedy był owu i wystąpiła np 15, to 20 jest terminem miesiączki! A do ciąży jeszcze kawał czasu. Więc generalizowanie "do terminu miesiączki" jest zupełnie nie trafione i taka jest prawda!

reklama
a ja wyskoczę jak Filip z Konopii i powiem tak TO FORUM JEST DLA STARAJĄCYCH SIĘ O CIĄŻĘ ! Umowa jest taka jak ktoś nie wie, zaciążysz idziesz dalej na np Lipcówki 2021 i tak po kolei.. Jak ktoś chce swoje zdanie wyrażać to spoko w końcu żadna z Nas nikomu tego nie zabrania ale rób to na swoim wątku. Po co przychodzi ktoś np w 7 miesiącu ciąży tutaj? po porady na paski LH czy zapytać czy ma się prawidłową temperaturę ?! A skąd my mamy wiedzieć jak w ciaży aktualnie nie jesteśmy. Jakoś mi dziewczyny tutaj dużo wytłumaczyły i dzięki Nim doszkoliłam swoją wiedzę i możecie na mnie pluć itp i mimo,że nie znam realnie to tutaj mam od nich wsparcie 🥰 STARACZKI TO STARACZKI PO PRZEJŚCIACH A NIE Z BRZUSZKAMI. TAKŻE POWINNO ZAMKNĄĆ WĄTEK I W[USZCZAĆ TYLKO STARJĄCE SIĘ TYLE NA TEN TEMAT .
@HeraUnique @młoda1994 ❤️
Ja nikogo nie wywalam 😉 każda ma prawo pisać gdzie chce 😉🤷‍♀️

Do góry