NattNatt
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki!!!O matko Pierwszy raz coś takiego mam, powtórzę z rana i jak będzie jeszcze cień to pójdę od razy na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki!!!O matko Pierwszy raz coś takiego mam, powtórzę z rana i jak będzie jeszcze cień to pójdę od razy na betę
Ja również trzymam kciuki! Koniecznie daj jutro znaćO matko Pierwszy raz coś takiego mam, powtórzę z rana i jak będzie jeszcze cień to pójdę od razy na betę
Trzymamy kciuki i daj od razu znaćO matko Pierwszy raz coś takiego mam, powtórzę z rana i jak będzie jeszcze cień to pójdę od razy na betę
Leżę na hamaku. Komary chcą mnie zjeść żywcem.Jak wam mija wieczór?
U mnie straszny spokój. Nic nie boli nic nie ciągnie, śluzu brak
Zobaczymy co to będzie
13 dni po owulacji, jutro muszę odstawić Duphaston, zrobilam właśnie test i nie daje mi spokoju, co sądzicie?
Do 28 faktycznie mogą cię zjeść poczekaj w domu oczywiście żartuje Leżę na hamaku. Komary chcą mnie zjeść żywcem.
A tak to spokój. Coś czuję, że spokojnie doczekam do @ 28.
Ja widzę bladzioszka zatestuj jutro z porannego moczu i daj znać 3mam kciuki13 dni po owulacji, jutro muszę odstawić Duphaston, zrobilam właśnie test i nie daje mi spokoju, co sądzicie?
Widac kreskę. Powtorz jutro rano13 dni po owulacji, jutro muszę odstawić Duphaston, zrobilam właśnie test i nie daje mi spokoju, co sądzicie?