reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Pytanie do dziewczyny u których wykryto hiperprolaktynemie czynnościową, ilu krotny wzrost miałyście? Towarzyszyły wam jakieś objawy? U mnie dość spory wzrost ale bez objawów, ale jutro wizyta u gina sprawdzić czy jajeczko pęka no i sprawdzić te wyniki, zobaczymy co powie....

Ja miałam na czczo bez obciążenia 4 razy ponad normę wynik, z obciążeniem nie badałam, moim objawem jest wyciek z piersi od tygodnia co jest dziwne, bo przed lekami tego nie miałam, a teraz biorę na zbicie dostinex 1/2 i się pojawiło [emoji19]

Czy po clo coś się poprawiło? Widać efekty?
Clo brałam w zeszłym roku, myślę że dobrze na mnie działało, nie miałam żadnych skutków ubocznych, nic mnie nie bolało.. cykle mi się skróciły do ok 31 dni, a jak dla mnie to jest mega krótko, teraz po lamecie miałam 38 i 47dni i pęcherzyka dominującego brak [emoji33] dlatego odstawiamy ja i wracam do clo. W każdym stymulowanym cyklu miałam przynajmniej jeden pęcherzyk, więc w każdym cyklu była szansa. I w końcu w 5cs się udało, niestety poroniłam ale sam fakt że się udało po ponad 2 latach starań podniósł mnie na duchu. Teraz czekam na @ chociaż narazie się nie zapowiada a dziś już 29dc i od następnego cyklu biorę clo.
A jak Ty się po nim czujesz? Będziesz szła na monitoring?

Ja mialam wzrost ponad 20krotny i zadnych objawow. Dostalam tabletki Norprolac , pol tabletki codziennie przed snem.
Ja miałam na czczo bez obciążenia 4 razy ponad normę wynik, z obciążeniem nie badałam, moim objawem jest wyciek z piersi od tygodnia co jest dziwne, bo przed lekami tego nie miałam, a teraz biorę na zbicie dostinex 1/2 i się pojawiło [emoji19]
Dzięki za odpowiedzi! U mnie jest 12-krotny wzrost, nie wiem czy coś będziemy z tym robili, w internecie piszą różnie 🤔 Ja nie mam żadnych objawów, mam bardzo regularne cykle, owu raczej na pewno jest, po raz kolejny sprawdzimy jutro :)

Dzięki za odpowiedzi! U mnie jest 12-krotny wzrost, nie wiem czy coś będziemy z tym robili, w internecie piszą różnie 🤔 Ja nie mam żadnych objawów, mam bardzo regularne cykle, owu raczej na pewno jest, po raz kolejny sprawdzimy jutro :)
Ja tez mialam bardzo regularne cykle i owu i zadnych objawow. Mowi sie ze do 10-krotnego wzrostu jest Ok ale kazdy ginek interpretuje inaczej. Daj znac co powie Tobie.

reklama
Hej dziewczyny♥️ Dobrego dnia Wam życzę, ja czekam na @ 5dni.
Męża znajoma z która nie mamy kontaktu(odkąd jesteśmy po ślubie) ciagle pyta się naszych wspólnych znajomych czy się staramy o dziecko. Już 2lata po ślubie... te pytania 🙈🤷‍♀️ Ja jej nie widzę nie spotykam ale jak spotkam, co uważacie jaka najlepsza będzie riposta?:)

Do góry