reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Najlepszego w nowym roku, dziewczyny! :-) oby był dla nas wszystkich owocny :-)
gif-szczesliwego-owego-roku-18-gap.jpeg

reklama
Nadrobiłam! Po 3 dniach nieobecności trochę się tego zebrało😁

Dziewczyny, życzę Wam zdrowia (bo jest najważniejsze, tym bardziej przy staraniach i w ciąży), szczęścia, radości z mężów, dzieci czy zwierzaczków😁 i przede wszystkim - 2 kreseczek na testach ciążowych! W tym roku już musi się udać, co nie?

Można dołączyć? :-)

Jestem chyba weteranką wśród staraczek. Zaczynalam od staraczek 2017, i udalo się. Po praiwe roku starań. Niestety, w 8+3 miałam zabieg, boserduszko przestalo bić. Z4obilismy sobie przerwę w staraniach, i wróciliśmy w tym roku, niestety od kwietnia póki co nic :-(

Jesli w styczniu dostanę @, to zaczynamy z mężem się badać. A jak na złość, plodne mam akurat teraz... No. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jest tutaj dziewczyna, co rownie dlugo jak ja (nie licząc przerwy, to będzie juz prawie 4 lata) stara się o dziecko?

Ja🙂 od 2016

A ja chyba dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Dość skąpy 🤔 ale już wczoraj się zaczęło, myślałam że to plamienie, ale dziś nie mam wątpliwości. Bóle podbrzusza też są. Dziewczyny po łyżeczkowaniu kiedy dostałyście okres? U mnie to 20dni od poronienia.
U mnie równo 28 dni po zabiegu. Pierwszy był dość bolesny i obfity a potem już normalnie.

Witam się z Wami w Nowym Roku 😀
Czekam z niecierpliwością na pierwsze 2 kreseczki 😁 ✊ Która pierwsza testuje ?

Dziewczyny mam takie pytanie - z różnych przyczyn (np wypadu do znajomych i zostania u nich na noc mimo tego ze plan był inny🤪) nie zaczęłam brać duphastonu zaraz po owu. I co teraz? Owu miałam prawdopodobnie 2 dni temu. Olać w tym cyklu i nie brać? Miała któraś z Was tak?😬

reklama
Witajcie 😉 trzymam kciuki za ten rok i nasze kreseczki 🤞
A ja czekam na rozwój wydarzeń. Ostatnio miałam ból jak na @ i już myślałam że wcześniej dostanę i chodziłam z podpaska pół dnia 🤦‍♀️( a jechaliśmy z moim do sklepu, więc wolałam się przygotować wrazie co) i narazie cisza...

Do góry