reklama
C
czar121
Gość
Każdej zdrowia, radości, pomyślności i pięknych ciążowych brzuszków.
dominikana26
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku! ❤
Nadrobiłam! Po 3 dniach nieobecności trochę się tego zebrało
Dziewczyny, życzę Wam zdrowia (bo jest najważniejsze, tym bardziej przy staraniach i w ciąży), szczęścia, radości z mężów, dzieci czy zwierzaczków i przede wszystkim - 2 kreseczek na testach ciążowych! W tym roku już musi się udać, co nie?
Ja od 2016
Dziewczyny, życzę Wam zdrowia (bo jest najważniejsze, tym bardziej przy staraniach i w ciąży), szczęścia, radości z mężów, dzieci czy zwierzaczków i przede wszystkim - 2 kreseczek na testach ciążowych! W tym roku już musi się udać, co nie?
Można dołączyć? :-)
Jestem chyba weteranką wśród staraczek. Zaczynalam od staraczek 2017, i udalo się. Po praiwe roku starań. Niestety, w 8+3 miałam zabieg, boserduszko przestalo bić. Z4obilismy sobie przerwę w staraniach, i wróciliśmy w tym roku, niestety od kwietnia póki co nic :-(
Jesli w styczniu dostanę @, to zaczynamy z mężem się badać. A jak na złość, plodne mam akurat teraz... No. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jest tutaj dziewczyna, co rownie dlugo jak ja (nie licząc przerwy, to będzie juz prawie 4 lata) stara się o dziecko?
Ja od 2016
Gondzi_a
U mnie równo 28 dni po zabiegu. Pierwszy był dość bolesny i obfity a potem już normalnie.A ja chyba dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Dość skąpy ale już wczoraj się zaczęło, myślałam że to plamienie, ale dziś nie mam wątpliwości. Bóle podbrzusza też są. Dziewczyny po łyżeczkowaniu kiedy dostałyście okres? U mnie to 20dni od poronienia.
Witam się z Wami w Nowym Roku
Czekam z niecierpliwością na pierwsze 2 kreseczki Która pierwsza testuje ?
Dziewczyny mam takie pytanie - z różnych przyczyn (np wypadu do znajomych i zostania u nich na noc mimo tego ze plan był inny) nie zaczęłam brać duphastonu zaraz po owu. I co teraz? Owu miałam prawdopodobnie 2 dni temu. Olać w tym cyklu i nie brać? Miała któraś z Was tak?
K
Katijah
Gość
Witam się i ja z nadzieją na ten rok!!!!
reklama
AniaL92
Witajcie trzymam kciuki za ten rok i nasze kreseczki
A ja czekam na rozwój wydarzeń. Ostatnio miałam ból jak na @ i już myślałam że wcześniej dostanę i chodziłam z podpaska pół dnia ( a jechaliśmy z moim do sklepu, więc wolałam się przygotować wrazie co) i narazie cisza...
A ja czekam na rozwój wydarzeń. Ostatnio miałam ból jak na @ i już myślałam że wcześniej dostanę i chodziłam z podpaska pół dnia ( a jechaliśmy z moim do sklepu, więc wolałam się przygotować wrazie co) i narazie cisza...
Podziel się: