Jakieś 7 dni ale to było tylko plamienie u mnie. Test ciążowy negatywny dopiero 26.12 więc 19dni po zabiegu.Ja jestem 2 dni po zabiegu i też jestem ciekawa jak mój cykl będzie wyglądał.
A długo krwawilyscie po zabiegu?
reklama
Smaily
Fanka BB :)
Ja bardzo chciałam oczyścić się samoistnie. 4.12 miałam plamienia w ciąży, 7.12 miałam rozpoznane poronienie zatrzymane przez ginekologa. 10.12 przyjęcie na oddział plus tabletki poronne, ładnie poszło, ale zostały resztki, przetrzymali mnie do 13.12 i zabieg. Ja po zabiegu miałam tylko troszkę brązowej krwi na wkładce przez 2-3dni. aż do teraz, sama jestem zdziwiona, że tak to szybko u mnie ruszyło. Ale kontrola u gin 13.01 dopiero. Jeszcze sobie badania zrobię wcześniej. A Ty jak się czujesz?Ja jestem 2 dni po zabiegu i też jestem ciekawa jak mój cykl będzie wyglądał.
Carry88
Moderator
Ja jestem 2 dni po zabiegu i też jestem ciekawa jak mój cykl będzie wyglądał.
Ja 4 tygodnie cały czas raz mniej raz więcej potem przyszedł okres, który trwał 2 tyg i rowno po 6 tyg jak reka odjal wszystko
Carry88
Moderator
Caky czas euthyrox 25. Wcześniej było 2,8 i spadło do 2,3 teraz nagle to [emoji85]
Czeka mnie endokrynolog
Może większą dawkę trzeba. Mi akurat na 25 ładnie spada ale różne organizmy różnie reagują.
K
Katijah
Gość
Czuję się dobrze, nic mnie nie boli i plamienie w sumie tylko na papierze podpaska czysta.Ja bardzo chciałam oczyścić się samoistnie. 4.12 miałam plamienia w ciąży, 7.12 miałam rozpoznane poronienie zatrzymane przez ginekologa. 10.12 przyjęcie na oddział plus tabletki poronne, ładnie poszło, ale zostały resztki, przetrzymali mnie do 13.12 i zabieg. Ja po zabiegu miałam tylko troszkę brązowej krwi na wkładce przez 2-3dni. aż do teraz, sama jestem zdziwiona, że tak to szybko u mnie ruszyło. Ale kontrola u gin 13.01 dopiero. Jeszcze sobie badania zrobię wcześniej. A Ty jak się czujesz?
Celia89
Ja bez dziecka ale z wycinkami trochę brzudzilam ok 5 dni.Ja jestem 2 dni po zabiegu i też jestem ciekawa jak mój cykl będzie wyglądał.
reklama
Celia89
Podziel się: