reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Długo sobie nie po testowałam, dziś już test negatywny (7dni po zastrzyku). Jak widać każdy organizm jest inny i jak czytałam na różnych forach to zazwyczaj było to 10-11 dni, no cóż mogę mieć tylko nadzieję, że jak w 14dpo zrobię test zobaczę dwie kreski 😉
Trzymam kciuki za 2 kreski! ✊🏼✊🏼✊🏼
Miłego dnia dziewczyny 🌷

reklama
U mnie wczoraj mój partner miał słabszy czas i trochę mi się to udzieliło, chyba ta ciąża w rodzinie zrobiła swoje, ale przynajmniej udało mi się go namówić na powtórzenie badania nasienia, więc jest plus, takie rozmowy i wsparcie dużo dają, go też to mega dotyka, mimo, że tego nie okazuje jak ja.
Mam nadzieję, że po drożności zaskoczy, że to tutaj leży problem, ale najpierw w sierpniu badania nasienia, wrzesień drożność 😌 Teraz czekam niecierpliwie na urlop i wyjazd nad morze 😃😍

A swoją drogą, czy jeżeli robiliśmy badania w klinice Bocian w Poznaniu to mogę powtórzyć je w In ViMedzie w Poznaniu? Słyszałam nie za dobre opinie o Bocianie już po zrobieniu badań.

Miłego dnia!! 🌷

Hej dziewczyny 9dni do spodziewanej @(24.07ma przyjść) wczoraj pojawił się biały śluz (taki jak typowy przed okresem, biały) w sobotę panieński mojej przyjaciółki(16.07) to 7 dni przed okresem, zrobię test, ale nic nie będzie na betę za wcześniej. Decyzja zero picia.
Choć wiecie po cichu czuje, ze nic...
takie rano dziwne pobolewanie w podbrzuszu jak na okres. (Może to już zespół napięcia przed @)
Brak sił, 4 cykl starań. Dajemy sobie jeszcze 2 i udajemy się gdzieś dalej do specjalisty.
Hej, ja powinnam okres dostać 22.07 ale wlasnie jakos dziwnie, w ciagu dnia czadem brzuch ciagnie, wczoraj o 19 zasypialam... Trzymam za nas kciuki

Hej dziewczyny 9dni do spodziewanej @(24.07ma przyjść) wczoraj pojawił się biały śluz (taki jak typowy przed okresem, biały) w sobotę panieński mojej przyjaciółki(16.07) to 7 dni przed okresem, zrobię test, ale nic nie będzie na betę za wcześniej. Decyzja zero picia.
Choć wiecie po cichu czuje, ze nic...
takie rano dziwne pobolewanie w podbrzuszu jak na okres. (Może to już zespół napięcia przed @)
Brak sił, 4 cykl starań. Dajemy sobie jeszcze 2 i udajemy się gdzieś dalej do specjalisty.
Mnie tez wcześniej zaczęły bolec piersi .. przed okresem zazwyczaj nie miewałam takich objawów , ale nie chce się nakręcać ...
23.07 powinnam dostać okres także za tydzień i chyba 22.07 zrobię test , owulacja z pewnością była bo czułam specyficzne ciągniecie w jajniku . No zobaczymy co z tego wyjdzie

A tak z ciekawości które to u was cykle starań?
I po którym cyklu zaczęłyście robić jakieś badań typu, badanie nasienia czy właśnie drożność

reklama
A tak z ciekawości które to u was cykle starań?
I po którym cyklu zaczęłyście robić jakieś badań typu, badanie nasienia czy właśnie drożność
U mnie dopiero drugi , 3 poprzednie ciąże ( w tym dwie stracone ) za pierwszym podejściem ..
byłam nastawiona , ze to hop ciup jak poprzednio , a okazało się inaczej , jeśli do pół roku nie wyjdzie , poszerzę diagnostykę

Do góry