Colorful92
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedź.U mnie normalnie owulacja wypada ok. 17dc, przy Miovelii miałam w 12/13dc I krótszy cykl
Zobaczymy jak będzie u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedź.U mnie normalnie owulacja wypada ok. 17dc, przy Miovelii miałam w 12/13dc I krótszy cykl
U mnie 6 dni po zastrzyku była jeszcze lekka kreska na teście ciążowym. Natomiast w krwi 11 dni po zastrzyku miałam bete 2.30 a 13 dni po 0.100. Teraz czekam na pęcherzyk i jeśli będzie to po Ovitrelle już nie będę nic sprawdzać, żeby się nie rozczarować znów kiedy kreseczka się nie pojawiCześć dziewczyny miłego dnia dla Was Wracam po krótkim urlopie, starałam się "wyłączyć głowę" i trochę mi się udało, ale nie całkowicie ofkors Zamówiłam sobie 15 sztuk tych tanich, paskowych testów ciążowych z allegro i od jutra będę robić (7 dni po zastrzyku ovitrelle) żeby sprawdzić jak długo mi się utrzymuje w organizmie. Ile dni u Was się utrzymywał? Sprawdzałyście?
A swoją droga jak się czułaś po ovitrelle ?Ja wolę wcześniej, żeby widzieć co i jak. Chociaż boję się tego że testy zaczną być pozytywne, później znowu negatywne i przyjdzie @
Moze jajowody nie są drożne ? SprawdAlasNasienie ma ekstra. Prawie 50℅ prawidłowych plemników. Także problem leży tu. Jedynym moim problemem były cykle bezowulacyjne. Teraz owulacja podczas stymulacji jest potwierdzona monitoringiem i mimo to nic z tego. Ja już głupia jestem co może iść nie tak
Ja tak miałam. Teraz się staram nie nastawić i testować w dniu spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie rzecz jasna. Trzymam za ciebie kciukiJa wolę wcześniej, żeby widzieć co i jak. Chociaż boję się tego że testy zaczną być pozytywne, później znowu negatywne i przyjdzie @
Ok, jedynie od dwóch dni czuję jak mi w podbrzuszu pulsuje i kłuje dość mocno. Chociaż może to od duphastonu? Tyle tych tabletek biorę, że wszystkie efekty uboczne się ze sobą mieszają. I ciężko jednoznacznie ocenić co jest od czego.A swoją droga jak się czułaś po ovitrelle ?
Hej u mnie w 5dniu jeszcze jest blada kreska, sprawdzana dzisiaj rano. Poprzednim razem w 8dniu juz nie bylo nic.Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Wracam po krótkim urlopie, starałam się "wyłączyć głowę" i trochę mi się udało, ale nie całkowicie ofkors Zamówiłam sobie 15 sztuk tych tanich, paskowych testów ciążowych z allegro i od jutra będę robić (7 dni po zastrzyku ovitrelle) żeby sprawdzić jak długo mi się utrzymuje w organizmie. Ile dni u Was się utrzymywał? Sprawdzałyście?
A jakie leki bierzesz? Moze masz zle dobrane/zla dawka itd. Ja biore codziennie wieczorem pol tabletki Norprolac . Mam hiperprolaktynemie ale nie mialam takich objawow jak wyciek z piersi.To wiem tylko tego problemu nie miałam przed lekami, a teraz biorę leki na zbicie i się pojawił … [emoji19]
Króciutko!U mnie utrzymuje się do 4 dni, długo, krótko, sama nie wiem? Najważniejsze chyba, że owulacja jest
Mąż bierze jakies witaminy/leki? Wiem jakie to frustrujące. My staramy sie pól roku prawie i zawsze ta nadzieja.. Mysle ze w koncu Wam sie uda jesli to "tylko" o nasienie chodzi.Nie, ja nie jestem stymulowana w żaden sposób bo właśnie takie owulacje mam swoje. U nas problem z nasieniem męża. Już rok się męczymy i nie wychodzi.
Duphason wydluża cykl? Mam go brac po owulacji stymulowanym CLO.Mnie to ogólnie już kur**** trafia czemu ten głupi okres nie przychodzi, przez ten duphaston wszystko się wydłuża a wewetrznie mnie roznosi bo już bym chciała rozpocząć cykl z clo...