reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Trzymam kciuki żeby się udało [emoji4] ja teraz też muszę czekać na @ i dopiero od nowego cyklu zaczynam ale u mnie to jeszcze chwilę potrwa bo cykle mam bardzo dlugie
Również trzymam kciuki ❤️ ja mam cykle max do 32 dni ale przez duphaston mi się wydłużają i dopiwro jak odstawie to @do 5 dni przychodzi.

reklama
Czy jest ok jak mniej więcej na 7 dpo??
Screenshot_20210713-173735_Drive.jpg

Witam was serdecznie. Czy mogę do was dołączyć? Od pół roku staramy się z mężem o drugie dziecko. Starsza córka na 7 lat. U mnie na tapecie niedoczynnośc tarczycy i hasimoto. Jestem dwa tygodnie po zabiegu łyżeczkowania - puste jajo płodowe. Zaczęłam robić różne badania tak sama dla siebie ponieważ nie chce czekać na kolejne poronienie i przechodzić przez kolejne niefajne emocje. Czy któraś z was miała za wysoki kwas foliowy?? Moje laboratorium nie pokazuje normy max ale w necie czytam że wynik ponad 20 jest za duży a ja taki mam. Wklejam swoje wyniki. Może któraś coś doradzi?

Załączniki

• Screenshot_20210713_174556.jpg
    Screenshot_20210713_174556.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 81
  • Screenshot_20210713_174527.jpg
    Screenshot_20210713_174527.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 86
  • Screenshot_20210713_174454.jpg
    Screenshot_20210713_174454.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 82
Cześć w 1dc. Pies by to zaje***. 😣
Niby jajeczko było dobrej jakości, niby endo było dobre, owulacja z dwóch jajników. I kolejny stymulowany cykl na straty. Dziś wizyta u gina po leki. Katastrofa że tak powiem, jestem prze wściekła 😣🙄
Myślałam właśnie ostatnio o tobie co tam u ciebie słychać, przykro mi bardzo ja też czekam na @😔

Ja i tak wam dziewczyny zazdroszczę że wy możecie się cały czas się starać, a ja niestety muszę jeszcze trochę poczekać 😔 od razu zaznaczam że nie chodzi o żadne problemy zdrowotne. Niestety wiąże się tą z moją pracą, choć nie jest to najważniejsze, ale same wiecie jak wygląda życie. Póki co jedynie zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i czekam aż nadejdzie ten moment. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić 🙈🙊

reklama
Do góry