reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Jak tam się czujesz @Kropka.88 ? 😊
A Dziekuje ❤️ Wczoraj mialam bole w podbrzuszu dosc mocne, jak przy @ i plamienie sie pojawiło pierwszy raz , mniemam ze to po zabiegu. Dzis juz wszystko jest super, gorzej psychicznie 😏 odkad dowiedzialam sie o tym polipie.
Zastanawiam sie czy nie pojsc na usg do innego lekarza, bo moj nie widzi powodow do niepokoju.
a jak u Ciebie?☺️ Jak sie czujesz po zastrzyku? Oprocz tych boli? Przeszły?
milego dnia 🌷

reklama
Dzień dobry 🌻 Witam się w 17dc , 3cykl stymulowany😉 W sobotę bylam na monitoringu i letrozol działa pięknie 😊😊 pęcherzyk ok 17,5mm o dziwo pierwszy raz z lewego jajnika 🙃 endometrium tez ok 😊 rakze dzis 💉 z Ovitrelle I jutro oraz pojutrze ❤. Nastawienie narazie pozytywne i oby tak zostało 😉 a jak Wam mija dzionek?
U mnie 8 dc 🙂 stymulację zaczęłam 5 dc a w piątek monitoring 😊 trzymam kciuki za pozytywne zakończenie 😘

A Dziekuje ❤️ Wczoraj mialam bole w podbrzuszu dosc mocne, jak przy @ i plamienie sie pojawiło pierwszy raz , mniemam ze to po zabiegu. Dzis juz wszystko jest super, gorzej psychicznie 😏 odkad dowiedzialam sie o tym polipie.
Zastanawiam sie czy nie pojsc na usg do innego lekarza, bo moj nie widzi powodow do niepokoju.
a jak u Ciebie?☺️ Jak sie czujesz po zastrzyku? Oprocz tych boli? Przeszły?
milego dnia 🌷
Może faktycznie lepiej skontrolować to u innego ginekologa :) Bóle w miarę minęły, delikatnie czuję podbrzusze jak siadam, dziś jadę sprawdzić co się tam zadziało 😉 Po zastrzyku do piątku było średnio, ale od soboty już jest ok, mdłości minęły i nawet chęć do kawy wróciła 😄

Pytanie do dziewczyn na letrozolu: zdażyło Wam się plamić w 7dc? Wczoraj ostatni dzień wzięłam aromek, wieczorem przytulanki z partnerem i po wizycie w toalecie pojawił się śluz dość mocno podbarwiony na różowo. Zdarzyło się Wam tak, czy to coś czym powinnam się niepokoić? W środę będę na monitoringu wiec oczywiście powiem o tym swojej gin, jednak trochę mnie to zdziwiło, nigdy nie zdarza mi się plamić w trakcie cyklu. @ trwała do 4dc wiec to nie pozostałości po niej. Dzisiaj czuje lekkie kłucie z lewej strony na wysokości jajnika 🤔

Cześć! Ale się tu działo przez weekend! Ciężko nadrobić.. Trzymam za Wszystkie niezmiennie kciuki!
Ja miałam sercowe problemy, wróciła arytmia i stwierdziłam, że musze trochę odpuścić, bo stres i ciągłe myślenie o staraniach nie pomagają..

14 dc. (21.07) idę na usg, zobaczymy czy NAC+Infem coś podkręci owu :)

Pozdrawiam Was i dobrego dnia ! 🌺

Cześć! Ale się tu działo przez weekend! Ciężko nadrobić.. Trzymam za Wszystkie niezmiennie kciuki!
Ja miałam sercowe problemy, wróciła arytmia i stwierdziłam, że musze trochę odpuścić, bo stres i ciągłe myślenie o staraniach nie pomagają..

14 dc. (21.07) idę na usg, zobaczymy czy NAC+Infem coś podkręci owu :)

Pozdrawiam Was i dobrego dnia ! [emoji259]

Arytmia na tle nerwowym?

U nas to była akurat 1 próba, sama byłam w szoku, bo mam macicę dwurożną, i moje nastawienie nie było zbyt optymistyczne.
Potem też cc😉 Ale teraz już kilka cykli i nic, do tego jeszcze nawinął się tydzień temu Covid, pomimo szczepienia :/ Biorę Pregnę i jedynie testy owu…
A podjemujesz jakies kroki z ginekolog? Czy narazie sie po prostu staracie :)

Może faktycznie lepiej skontrolować to u innego ginekologa :) Bóle w miarę minęły, delikatnie czuję podbrzusze jak siadam, dziś jadę sprawdzić co się tam zadziało 😉 Po zastrzyku do piątku było średnio, ale od soboty już jest ok, mdłości minęły i nawet chęć do kawy wróciła 😄
Daj znac po wizycie ✊🏼☺️
mnie na szczescie ominęły skutki uboczne zastrzyku 😅

Pytanie do dziewczyn na letrozolu: zdażyło Wam się plamić w 7dc? Wczoraj ostatni dzień wzięłam aromek, wieczorem przytulanki z partnerem i po wizycie w toalecie pojawił się śluz dość mocno podbarwiony na różowo. Zdarzyło się Wam tak, czy to coś czym powinnam się niepokoić? W środę będę na monitoringu wiec oczywiście powiem o tym swojej gin, jednak trochę mnie to zdziwiło, nigdy nie zdarza mi się plamić w trakcie cyklu. @ trwała do 4dc wiec to nie pozostałości po niej. Dzisiaj czuje lekkie kłucie z lewej strony na wysokości jajnika 🤔
Ja jestem podczas stymulacji letrozolem i do tego estrofem. I też mam plaminie ale teraz jestem w 15dc. W środę mam monitoring i zobaczymy... Nieco mnie to martwi.

reklama
Ja jestem podczas stymulacji letrozolem i do tego estrofem. I też mam plaminie ale teraz jestem w 15dc. W środę mam monitoring i zobaczymy... Nieco mnie to martwi.
Ja od 15dc będę brać progesterone besins, ale to jeszcze kilka dni. Zaczęłaś plamić w 15dc czy wcześniej? Ja ogólnie biorę tez bromergon i glucophage i żaden z tych leków nie dał mi skutków ubocznych, mimo że ulotki brzmią koszmarnie 🙈 tym bardziej jestem zdziwiona tym co teraz się dzieje :(

Do góry