reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny jesteśmy po pierwszej wizycie w klinice leczenia niepłodności w najbliższy czwartek mamy zestaw badań, ale dziś robiłam zlecony przez Panią doktor kariotyp przy okazji i ciekawości zrobiłam betahcg bo minęło 9 dni po owulacji Beta wyniosla 26,26 czy to ciąża bo po takim czasie starań już chyba zgłupiałam.
Gratuluję i życzę zdrowej, spokojnej ciąży. 😀👍

reklama
Ale on chyba nie jest pozytywny? Kreska testowa jest jaśniejsza od kontrolnej [emoji848] LH się waha nawet w ciągu jednego dnia wiec myśle, ze jeszcze spokojnie [emoji39]
Tak, tak, to że nie jest pozytywny to wiem 😉 tylko jestem chyba zaskoczona tym, że w 4dc w ogóle coś pokazało. Ale tak jak powiedziała jotte możliwe, że będzie bladła kreska.

Tak, tak, to że nie jest pozytywny to wiem [emoji6] tylko jestem chyba zaskoczona tym, że w 4dc w ogóle coś pokazało. Ale tak jak powiedziała jotte możliwe, że będzie bladła kreska.

Ja przez krótki pik robiłam owulaki pare razy dziennie i ciemnialy jak sinusoida, raz w górę, raz w dół [emoji6] wiec zapewne tak właśnie będzie

Ja przez krótki pik robiłam owulaki pare razy dziennie i ciemnialy jak sinusoida, raz w górę, raz w dół [emoji6] wiec zapewne tak właśnie będzie
Możliwe, że i w moim przypadku tak będzie. Teraz zastanawiam się czy zrobić jutro test, czy sobie darować kilka dni. Ach te rozterki 😂

Jezu laski oszaleje, czy u Was też tak ciężko jest dostać zastrzyk Ovitrelle? Nie dojechał do apteki, a ja pewnie w czwartek będę musiała Go sobie podać, najbliższa apteka gdzie jest to 100 km, no przecież bez jaj, co za deficyt tych leków 😏😏😠😠
W najgorszym wypadku sobie go nie podam i będę liczyć na naturę, że pęcherzyk pęknie, a szkoda, bo dzis zauważyłam u siebie śluz płodny i a nóż by coś z tego było ... 🤦‍♀️

Ja zaczynam stymulację zawsze w 5dc i tylko 3 zastrzyki mam co drugi dzień do tego letrozol potem monitoring i dwa zastrzyki dzień po dniu jeśli jest pęcherzyk dominujący. Też myślałam że dziwnie tak ale jak się okazało nie chciał mnie przestymulować 😉
Co lekarz to inny schemat 😉
Ja podobnie, stymulacja w 5dc. Zastrzyki mam za to codziennie. Takze co lekarz to inaczej troche to wyglada :) Jakie zastrzyki bierzesz?

reklama
Jezu laski oszaleje, czy u Was też tak ciężko jest dostać zastrzyk Ovitrelle? Nie dojechał do apteki, a ja pewnie w czwartek będę musiała Go sobie podać, najbliższa apteka gdzie jest to 100 km, no przecież bez jaj, co za deficyt tych leków 😏😏😠😠
W najgorszym wypadku sobie go nie podam i będę liczyć na naturę, że pęcherzyk pęknie, a szkoda, bo dzis zauważyłam u siebie śluz płodny i a nóż by coś z tego było ... 🤦‍♀️
Tez!🙄 w szczecinie znalazlam w 1 (!) aptece. Na szczescie Pani farmaceutka z pierwszej apteki do ktorej pojechalam i nie bylo Ovitrelle sama zadzwonila do aptek gdzie moze byc ten lek i prosila o odłożenie dla mnie. Skad jestes? Sprawdzalas na stronie ktomalek.pl ? ;)

Do góry