L
Ladycarooo
Gość
Niestety nie, testuj dalejCzy któryś z tych testów owu jest pozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie, testuj dalejCzy któryś z tych testów owu jest pozytywny?
Dziewczyny a mam pytanko ostatnie 3 dni, miała sluz typowo plodny, ale testy owu jeszcze nie były pozytywne, według testów myślę że pozytywny wyjdzie albo dzis albo jutro, to normalne że 2 dniu owu może nie być typowo płodnego śluzu??
Aa okej, bonjuz nie wiem czy sugerować się, testami, śluzem, czy temperatura wszystkie te wyniki nie idą ze sobą w parzeU mnie najlepszy jest ze 1-2 dni przed owu, a w dniu owu już zaczyna być gorszy. Ponoć, ocena ginekologa, bo ja na zewnątrz i tak nie mam za dużo śluzu.
Ooo. Jak dlugie cykle masz?Ja w sobotę robiłam pierwszy test w życiu i bardzo boleśnie doświadczyłam tego, co to biel wizira
Aa okej, bonjuz nie wiem czy sugerować się, testami, śluzem, czy temperatura wszystkie te wyniki nie idą ze sobą w parze [emoji28]
W tym cyklu się pilnuje żeby było według zasad, zaraz po przebudzeniu nie wstając z łóżka mierze temperaturę w buzi.Na temperaturę ma wiele rzeczy wpływ i należy ja mierzyć ścisle wg zasad. Jak to robisz?
Na śluz tez ma wpływ m.in. ilość wypijanych płynów.
A testy to jednym wychodzą, innym nie. Trzeba samemu na sobie sprawdzić co się sprawdza [emoji39]
Coś nie pasuje, czy to nie Ty wstawiałaś 28 czerwca test ciążowy z pytaniem czy kreska jest fabryczna?Hej testy owu czy ten na górze mogę traktować jak pozytywny kreska wydaje mi się w takim samym kolorze ale może się mylę Zobacz załącznik 1290905
A 2,3,4.07 był na prawdę spoko śluz, tylko no jak widać testy jeszcze negatywne wtedy.Na temperaturę ma wiele rzeczy wpływ i należy ja mierzyć ścisle wg zasad. Jak to robisz?
Na śluz tez ma wpływ m.in. ilość wypijanych płynów.
A testy to jednym wychodzą, innym nie. Trzeba samemu na sobie sprawdzić co się sprawdza [emoji39]