reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

W tym cyklu się pilnuje żeby było według zasad, zaraz po przebudzeniu nie wstając z łóżka mierze temperaturę w buzi.
Tylko teraz ta najniższa temperatura wyszła wtedy kiedy spałam dość krótko bo jakieś 4 godziny, więc myślę że mogło mieć na to wpływ.
Sluz zwrócił moja uwagę bo nigdy nie miałam aż tak widocznego.
A testy właśnie tez zwykle średnio się z nimi dogaduje ale teraz wygląda to obiecująco.

Ilość snu itp oczywiście ze może wpłynąć. Poza tym bardzo często przed owu temp spada [emoji6]

reklama
Dziewczyny, a czy jeżeli przegapiłam owulacje to jak będę na wizycie u ginekologa to będzie widziała na usg czy owu była czy nie?

Dziewczyny, a czy jeżeli przegapiłam owulacje to jak będę na wizycie u ginekologa to będzie widziała na usg czy owu była czy nie?
Będzie widziała.

Prześledziłam cały internet i gdzieś wyczytałam że spada dzień przed owulacja, dla tego już zgupialam [emoji2356] ale co cykl to człowiek mądrzejszy
Wzorcowo niby spada, ale wcale nie musi. Tu masz mój jakiś wcześniejszy wykres, owu potwierdzona na monitoringu.
IMG_0140.jpg

Czołem dziewczyny 🌷✋🏼
u mnie dzis 5dc, bylam na monitoringu i juz całkowicie zdurnialam 🙄🤦🏻‍♀️
Na usg okazalo sie, ze endo jeszcze sie nie zluszczylo, jest widoczny jeszcze skrzep, ktory musi wylecieć a @ juz sie skonczyla 🙄
Poza tym mam juz pęcherzyk 12mm😳, endo 7mm.
Dostalam puregon dzis i jutro, w srode kolejna wizyta. Jakos nie nastawiam sie na ten cykl, bardziej spisalabym go na starty 🙄 wszystko juz mi sie popierdzielilo w tych cyklach.
Milego wieczoru dla Was🌷

reklama
Cześć dziewczyny czy ktoras z was będzie testować w te niedzielę? Ja 0 objawów jakichkolwiek ani piersi nie bolą ani nic mi się nie dzieje w biochemicznej czułam ok 4 dni po owu kłucie w jajniku i zaczęły mnie piersi boleć w 13dpo a teraz nic.. Czuję że znowu nic z tego nie będzie... niby dopiero 6dpo ale mam takie przeczucie 😕 tak samo miałam przeczucie z biochemiczna... Chyba kobiety już tak mają 🤷‍♀️ pęcherzyk przy owu 20mm i endometrium jak się okazało ok 9mm myślicie ze to jest ok? Czy któraś była stymulowana Clo i może się podzielić swoimi wrażeniami? Jak myślicie jest szansa przy kolejnym cyklu z Clo? 😏 Już się sama nakręcam ze z tego cyklu nic nie będzie. 😏

Do góry