Colorful92
Fanka BB :)
Widzę, że Miovelia NAC ok 47 zł za 15 kapsułek. Bierzecie 3 dziennie, przez cały cykl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To akurat szkodliwe myślenie, że jak coś jest suplementem to nie zaszkodzi. Ale poczytam suknie w takim razie o tym, sprawdzę, czy coś nie pokrywa się z moimi suplami.Sama biorę, to są w sumie suplementy. Na pewno nie zaszkodzą
Mam to samo, całe szczęście że wstaje rano i nie kusi mnie testowac bo wiem, że to i tak bez sensu. Mój lekarz kazał testowac 12 dpo także jeszcze się może wstrzymam.Ja mam dziś 10dpo, 23dc, @ planowo 10.07 i zaczyna się "nerwówka" i bicie z myślami ta druga cz cyklu jest dużo gorsza
Ja nie robie testow, bo mnie to dodatkowo stresuje, w pierwszej ciazy, jak zrobilam to byl chyba juz 37 dc, bo nie myslalam ze cos tam sie zadzialo,a le bolal brzuch a @ nie bylo. i pierwsza beta to byla juz 3 cyfrowa.Mam to samo, całe szczęście że wstaje rano i nie kusi mnie testowac bo wiem, że to i tak bez sensu. Mój lekarz kazał testowac 12 dpo także jeszcze się może wstrzymam.
Widzę, że Miovelia NAC ok 47 zł za 15 kapsułek. Bierzecie 3 dziennie, przez cały cykl?
Najpierw przewertowalam cały internet żeby się czegoś o tym dowiedzieć, nie biorę leków na oślep. Wcześniej brałam ovarin ale zamieniłam go na miovielie podczas brania MioVelia Nac. Z lekarze też o tym rozmawiałam. Zalecane jest to brać przez 5 dni, ja brałam od 3 do 7dc.To akurat szkodliwe myślenie, że jak coś jest suplementem to nie zaszkodzi. Ale poczytam suknie w takim razie o tym, sprawdzę, czy coś nie pokrywa się z moimi suplami.
Dzięki. Teraz doczytałam.Niecały cykl, od 3 dc przez 5 dni po 3 tabletki, czyli jedno opakowanie starcza na jeden cykl [emoji4]
Oki, dzięki za info. Potrzebowałam potwierdzenia, że można to brać razem. Tobie lekarz zalecił ?