Paolx
Fanka BB :)
Gratulacje pięknie jest widzieć taka betę!Dziewczyny chyba jest dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje pięknie jest widzieć taka betę!Dziewczyny chyba jest dobrze
Też to dla mnie marzenie. Ależ bym się cieszyła. Moje jajniki by chyba wystrzeliły z radości.A ja bym się mega cieszyła z bliźniaków! to by dopiero była nagroda za te wszystkie lata leczenia i niepowodzeń
Ciężko mi stwierdzić kiedy ta owulacja była;D ale myślę jakieś 12 dniCudnie!! Trzymamy teraz kciuki za piękny przyrost <3
Przypomnisz, który dpo?
Na to wygląda;D dziękujeNo to wczorajszy próg wskazywał ciąże
Mi też bardzo zaimponowała tym bo lekarz do którego chodziłam od września w ogóle nie robił problemu z.mojego cienkiego endometrium ba planował mi już inseminację na lipiec a ta nowa gin jak tylko o tym wspomniałam to powiedziała że czy inseminacji czy in vitro przy takim endometrium to kasa a błoto i murowane niepowodzenie.Rozumiem, bardzo mi przykro, ze to usłyszałaś, rozumiem jak mogło Cię to podłamać, ale nie poddawaj się, z drugiej strony dobrze, ze lekarz Cię nie wodzi za nos i wdraża leczenie na sztukę ktore u Ciebie nie ma szans powodzenia tylko kieruje do ludzi, którzy być może będą potrafili Ci pomóc. Pójdziesz za jej sugestią i zgłosisz się do tego szpitala?
Dziękuję bardzo@martuś88 w takim razie trzymam kciuki, by za dwa tygodnie wszystko poszło po Twojej myśli, będziesz w dobrych rękach