reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć wszystkim, jestem tu nowa. Starania z mężem zaczęliśmy całkiem niedawno. Wczoraj niestety dopadło mnie okropne zapalenie ucha i lekarka przepisała mi antybiotyk, ale kazała przed zażyciem zrobić dla bezpieczeństwa test ciążowy, bo jest niebezpieczny dla płodu. No i na teście wyszła blada kreska. Z jednej strony się cieszę, z drugiej bardzo mnie boli. Antybiotyk odpada. Dzisiaj dostałam tylko krople i paracetamol na gorączkę od rodzinnego. Pocieszcie mnie że będzie wszystko dobrze[emoji6]

Rozumiem, bardzo mi przykro, ze to usłyszałaś, rozumiem jak mogło Cię to podłamać, ale nie poddawaj się, z drugiej strony dobrze, ze lekarz Cię nie wodzi za nos i wdraża leczenie na sztukę ktore u Ciebie nie ma szans powodzenia tylko kieruje do ludzi, którzy być może będą potrafili Ci pomóc. Pójdziesz za jej sugestią i zgłosisz się do tego szpitala?
Mi też bardzo zaimponowała tym bo lekarz do którego chodziłam od września w ogóle nie robił problemu z.mojego cienkiego endometrium ba planował mi już inseminację na lipiec a ta nowa gin jak tylko o tym wspomniałam to powiedziała że czy inseminacji czy in vitro przy takim endometrium to kasa a błoto i murowane niepowodzenie.
Tak już jestem umówiona na 16 lipca na konsultację do dr który prowadzi ten program, jeśli się zakwalifikuje to będę mieć ponownie histeroskopie ( jedna już miałam i nic nie wykazała ale ginka troszkę podważyła ten zabieg gdyż lekarz który mi to robił nie ma doswiadczenia w Ashermanie i drobnych lub dobrze ukrytych zrostów mógł nie rozpoznać) i ewentualnie usunięcie zrostów, potem najczęściej zakładają balonik z żelem który zmiękcza Endo i umożliwia jego odpowiedni wzrost. No ale o tym będę myśleć już później

reklama
Zostałam dzisiaj pierwszy raz sama od soboty... Mąż mial imprezę integracyjną z pracy i chciałam żeby też trochę oderwał myśli. Pierwszy raz mogę płakać jak dziecko... Przy nim nie chciałam bo wiem jak bardzo się o mnie martwi 😞 boję się że ziemskie dzieci nie są nam pisane 😭 chyba sama się nakręcam 😓

Do góry