Dziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Jeśli pojawiły się dwie kreski różowe i widoczne w odpowiednim czasie to prawdopodobnie oznacza ciążę. Wszystko zależy od tego kiedy miałaś owulacjęDziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?
matkaniewariatka
Cudownie, dziękuję, trochę mnie uspokoilas. Dużo zdrowia dla Ciebie Nie kazał Ci już lekarz nic badać?Moje wyniki, żadnego nowotworu nie mam to są delikatne odchylenia. [emoji4]
Podbijam pytanie. Lekarz chce żebym zrobiła drożność w następnym cyklu ale chyba się jeszcze wstrzymam bo się boję
Nie ma czego. Ja też się obawiałam. W ostatniej chwili się dowiedziałam, że nie będzie znieczulenia, ale to dosłownie pikuś. Troszkę tak jak początek okresu. Bardziej chyba zżerały mnie nerwy, czy wszystko będzie ok i wpatrywałam się w ten monitor. Warto mieć to za sobą i wiedzieć więcej.
hachette
Ginka nie daje nadziei, każe się starać i to wszystko? Nie mówi co się dzieje, nie ma planu na leczenie? W 7dc już skreśla z góry cały cykl???Dziewczyny ja już od pierwszego monitoringu w 7 dc wiem że nic z tego ginka nie daje nadziei ale zawsze mówi by się starać dalej a ja jak już wiem że jest źle z moim endometrium to nawet na seks nie mam ochoty:/
Mojego męża siostry zachodziły w ciążę na zawołanie i dla nich ciężko jest to pojąć że można mieć problemy z zajściem. Jutro przylatuje najstarsza siostra z Włoch , której bardzo ale to bardzo nie lubię i ona z resztą mnie też, dokucza mi na każdym kroku , chce rządzić i dyktować mojemu mężowi ,wcześniej jak przyjeżdżała to była daleko a teraz będzie po sąsiedzku albo i bliżej bo ona ma mniemanie że tu wszystko jest jej i pewnie będzie mi się panoszyć po domu, po podwórku , po polu. A mój mąż ma to w dupie że ja przez to płaczę i muszę uciekać na trzy tygodnie z dzieckiem.
hachette
Zrób betę jutro z rana, do soboty będziesz mieć czarno na białymDziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?
NattNatt
Nie, ja i tak muszę ciągle robić badania teraz będę robić za 2 tyg i kontrolować wszystko, a takie delikatne odchylenia mogą być chociażby od hashimoto, które mam, mi też wyszła np. za mocna krzepliwość krwi i podobno to też z tym może mieć coś wspólnego, ale to nic takiego jakby to był jakiś nowotwór to te wyniki byłby o wiele wiele bardziej podwyższone. Tobie też dużo zdrówka [emoji3526]Cudownie, dziękuję, trochę mnie uspokoilas. Dużo zdrowia dla Ciebie [emoji3590] Nie kazał Ci już lekarz nic badać? [emoji8]
Ostatnia edycja:
Wie co się dzieje, wstępna diagnoza to zespół Ashermana, skierowała mnie do Warszawy na Szaserów gdzie jest program kliniczny oraz specjaliści od tego. Próbowała estrogenami stymulować moje endometrium i nic z tego i sama stwierdziła że ona już nie jest w stanie mi pomóc, że potrzebuje bardziej specjalistycznego leczenia.Ginka nie daje nadziei, każe się starać i to wszystko? Nie mówi co się dzieje, nie ma planu na leczenie? W 7dc już skreśla z góry cały cykl???
patpat95
Mam cicha nadzieję, że uda się w tym cyklu zajść w ciążę. Jeśli nie to raczej będę zmuszona to zrobićNie ma czego. Ja też się obawiałam. W ostatniej chwili się dowiedziałam, że nie będzie znieczulenia, ale to dosłownie pikuś. Troszkę tak jak początek okresu. Bardziej chyba zżerały mnie nerwy, czy wszystko będzie ok i wpatrywałam się w ten monitor. Warto mieć to za sobą i wiedzieć więcej.
reklama
hachette
Rozumiem, bardzo mi przykro, ze to usłyszałaś, rozumiem jak mogło Cię to podłamać, ale nie poddawaj się, z drugiej strony dobrze, ze lekarz Cię nie wodzi za nos i wdraża leczenie na sztukę ktore u Ciebie nie ma szans powodzenia tylko kieruje do ludzi, którzy być może będą potrafili Ci pomóc. Pójdziesz za jej sugestią i zgłosisz się do tego szpitala?Wie co się dzieje, wstępna diagnoza to zespół Ashermana, skierowała mnie do Warszawy na Szaserów gdzie jest program kliniczny oraz specjaliści od tego. Próbowała estrogenami stymulować moje endometrium i nic z tego i sama stwierdziła że ona już nie jest w stanie mi pomóc, że potrzebuje bardziej specjalistycznego leczenia.
Podziel się: