vvDomivv
Fanka BB :)
Może U nas ten lewy jajnik czeka na właściwy moment I na ten WLASCIWY pecherzykDziewczyny po czym najładniej
Potwierdzam ja miałam już 3 razy z rzędu z prawego, lewy śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może U nas ten lewy jajnik czeka na właściwy moment I na ten WLASCIWY pecherzykDziewczyny po czym najładniej
Potwierdzam ja miałam już 3 razy z rzędu z prawego, lewy śpi
Albo te lewe jajniki są jakieś leweMoże U nas ten lewy jajnik czeka na właściwy moment I na ten WLASCIWY pecherzyk
Ja mam to samo cały czas prawy. Już 3 cykle rzędu napewno.Potwierdzam ja miałam już 3 razy z rzędu z prawego, lewy śpi
JAJNIKÓW of kors!Nie zawsze owulacje występują naprzemiennie z dwóch jajowodów. Jeżeli jeden niedomaga, drugi przejmuje jego funkcję i może pracować co miesiąc.
Ja z jasienicyJesteś z mojej okolicy, nawet w tym samym laboratorium badania robię [emoji28]
Czułam że jajniki pracują, urusl tylko jeden pęcherzyk. Miovelia Nac nie jest tak mocna ja te leki na stymulacje. Wcześniej nie miałam monitoringu więc nie wiem czy miewałam owulacje czy nie ale długo czekałam na pęcherzyk dominujący.A jakoś to na Ciebie wpłynęło? Mam ochotę się skusić ale np nie wiem czy poza poprawieniem jakości komórki nie sprawi, że urośnie mi ich za dużo [emoji85] ogólnie marzą mi się bliźniaki, ale jakoś się boję ryzyka [emoji16]
Ja z jasienicy