reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A jakoś to na Ciebie wpłynęło? Mam ochotę się skusić ale np nie wiem czy poza poprawieniem jakości komórki nie sprawi, że urośnie mi ich za dużo [emoji85] ogólnie marzą mi się bliźniaki, ale jakoś się boję ryzyka [emoji16]
Czułam że jajniki pracują, urusl tylko jeden pęcherzyk. Miovelia Nac nie jest tak mocna ja te leki na stymulacje. Wcześniej nie miałam monitoringu więc nie wiem czy miewałam owulacje czy nie ale długo czekałam na pęcherzyk dominujący.

Hej dziewczyny, witam Was dziś ☀️ Zaczynam urlop. Kto również ze mną przesyłam pozdrowienia
Ps. Dziś koniec @ 6 dzień cyklu, cóż skora się pogorszyła od wczoraj buzia pełna małych nieproszonych wykwitów tradzikowych.

reklama
No to dziewczyny kiedy testujecie ? Ja będę testowac jakoś w okolicach 16 lipca , 18 lipca mam @. Jednak wiem, że w tym cyklu dupa blada ... moj ma drugie zmiany i po 12 godzinach raczej mysli tylko o jedzeniu i spaniu... jakoś tak owulacja dziwnie trafiła niby 1-3 lipca akurat na jego drugie zmiany. Dlatego pewnie w tym cyklu nic. Podajcie swoje daty testowania będę trzymać za was kciuki :)

Do góry