reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hejka hej :) pamietam, że któraś z Was pisała o badaniach w ramach „Nasz Bocian”, że były bardzo okrojone.. czy ja dobrze pamiętam, że chodziło o Salve Medica? Sorki, że tak spamuje, ale nie mogę się dokopać do tej wypowiedzi.
Miłego dnia 💚

reklama
Kurcze ja mialam badanie HSg droznosci i tez niby jeden mam niedrozny jajowod, ale nie bolalo mnie za bardzo, taki dyskomfort , nie jakis duzy bol. A nowy gin ma duze watpliwosci co do tego badania mojego, w sensie uwaza ze raczej obydwa drozne mam. Czy zawsze boli przy niedroznym?
Ale twierdzi to tak o, bez badań, czy zrobil badania? Bo na oko i stwierdzenie "raczej" to lepiej uważać.. oczywiście nie mówię, że masz coś niedrożne, ale skoro przy badaniu jeden gin stwierd,il, że coś jest nie ok, to przy wątpliwościach powinno się zweryfikować badaniami u innego..
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

No pewnego nie, bo jeszcze się nie zdecydowałam, ale naczytałam się o skutkach ubocznych i że dziewczyny źle znoszą te zastrzyki, więc znając siebie też będę miała wysyp skutków ubocznych i objawów. 😁
Ja tez sie naczytałam… i niepotrzebnie!! Kazdy organizm reaguje inaczej wiadomo, ale nie ma co sie nakręcać . Sama balam sie pierwszego zastrzyku ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza niz cokolwiek innego :) Takze nie ma co sie na zapas martwic :)

Ale twierdzi to tak o, bez badań, czy zrobil badania? Bo na oko i stwierdzenie "raczej" to lepiej uważać.. oczywiście nie mówię, że masz coś niedrożne, ale skoro przy badaniu jeden gin stwierd,il, że coś jest nie ok, to przy wątpliwościach powinno się zweryfikować badaniami u innego..
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)
No tak sobie stwierdzil bez badania, ale to tak tylko mi powiedzial. A mimo wszystko teraz jak mialam probowac inseminacji i byla owulka z prawego, no to mowil, ze nie ma co, bo on jest niedorzny niby. Juz mozna dostac swira z tymi lekarzami tez...

Ja jutro mam drugą dawkę…mam nadzieje, że im tym razem obejdzie się bez gorączki i żadnych innych niespodzianek [emoji3526]

Nie wiem czy link przejdzie, ale właśnie trafiłam na ciekawy artykuł:
Tak, też to wczoraj widziałam na jakiejś staraniowej grupie facebookowej, ale nie wiem sama czy temu wierzyć :D pożyjemy, zobaczymy, mój mąż miał 3 tygodnie temu szczepionkę :D

Nie wiem czy link przejdzie, ale właśnie trafiłam na ciekawy artykuł:

Nareszcie jakaś przyjemna odmiana od PROSZĘ SIĘ NIE SZCZEPIĆ BO WSZYSCY BĘDĄ MIEĆ AUTYZM, BĘDĄ BEZPŁODNI, A DZIECI JAK ZASZCZEPI SIĘ KOBIETA W CIĄŻY BĘDĄ MIEĆ 3 GŁOWY, bo to co ja czasami czytam na tym forum, w niektórych wątkach to nie dowierzam [emoji16]

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka hej :) pamietam, że któraś z Was pisała o badaniach w ramach „Nasz Bocian”, że były bardzo okrojone.. czy ja dobrze pamiętam, że chodziło o Salve Medica? Sorki, że tak spamuje, ale nie mogę się dokopać do tej wypowiedzi.
Miłego dnia 💚
Tak, w Salve na Szparagowej. @Kapozi robila w gamecie i mieli więcej danych :)

Do góry