reklama
Wg moich obserwacji i testów owu jest aktualnie około 10dpo, nie potwierdzałam tego USG. Okresu spodziewam się piątek/sobota.Od wczoraj nie wchodzilam i BUM, tyle pieknych wieści!
Piękne dwie kreski, gratuluję!
Z ciekawosci, ile dni do @?
Jak też jestem w połowie cyklu a w zasadzie w trakcie owulacji(chyba). Wczorsj o 14.00 wzięłam ovitrelle także teraz czekamy
A ile po ovitrelle masz owulację ?
Jestem ciekawa, bo mnie czeka chyba wspomaganie rozrodu i boję się zastrzyku bardzo.
lady_in_blue
Fanka BB :)
Nie wygląda na fabryczną kreskę, bo jest całkiem wyraźne. Zadzwoń najlepiej z rana i zobaczysz co Ci ginekolog każe zbadać. I nie martw się na zapas .Przed chwilą zrobiłam test więc zadzwonię jutro z samego rana. Nigdy nie badałam progesteronu więc nie wykluczam tego. Nie sądziłam że będę tak rozbita, może to tylko kreska fabryczna?
Dzięki, ale w głowie mam tylko czarne myśli.Nie wygląda na fabryczną kreskę, bo jest całkiem wyraźne. Zadzwoń najlepiej z rana i zobaczysz co Ci ginekolog każe zbadać. I nie martw się na zapas .
Odpowiedzi na poprzednim wątku, Cię nie satysfakcjonowały jak rozumiem?
W takim razie gratuluję, ciąża [emoji2320]
Hej czy to wygląda na fabryczna? Zobacz załącznik 1288423Zobacz załącznik 1288424Zobacz załącznik 1288425
Gryfin
Już pytałaś o to dzisiajHej czy to wygląda na fabryczna? Zobacz załącznik 1288423Zobacz załącznik 1288424Zobacz załącznik 1288425
K
Kropka.88
Gość
Pozwolę sobie odpowiedzieć bo tez jestem po 2 zastrzykach z OvitrelleA ile po ovitrelle masz owulację ?
Jestem ciekawa, bo mnie czeka chyba wspomaganie rozrodu i boję się zastrzyku bardzo.
Owulacja występuje od 24-36h po podaniu zastrzyku. U mnie dwukrotnie potwierdzona po 24h.
Zastrzyk mnie nic nie bolał, zadnych skutków ubocznych , kompletnie nic Takze nie taki diabel straszny
Czeka Cie chyba? Czyli jeszcze nic pewnego? Tym bardziej sie nie nakręcaj
reklama
Passtelova
A w starszym wątku pisała do innej dziewczyny, że ma się nie doszukiwać kreski, bo co ma być to będzieOdpowiedzi na poprzednim wątku, Cię nie satysfakcjonowały jak rozumiem?
Podziel się: