reklama
Kluseczkaaa
Fanka BB :)
Od wczoraj nie wchodzilam i BUM, tyle pieknych wieści!Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Piękne dwie kreski, gratuluję!
Z ciekawosci, ile dni do @?
Kluseczkaaa
Cudnie!Cześć Dziewczyny
Chyba powolutku będę się z Wami żegnać, ale mam nadzieję, że do zobaczenia na ciążowych forach
Powtórzyłam dziś test, kreska jest wyraźniejsza, chociaż nadal nie jakoś super intensywna. Krew na betę i proga już pobrana, więc zostaje mi czekać na wyniki.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, niech dwie krechy się tutaj posypią!
Spokojnej ciąży życzę!
Nie wiem czy pęcherzyki powietrza mogą być w jajnikach , to by raczej była jakaś ostra patologia wymagająca interwencji lekarskiej. W tym wpisie z grudnia chodziło o pęcherzyki jajnikowe (mogą dojrzeć do bycia pęcherzykami Graafa), wielopęcherzykowatość to typowy objaw zespołu policystycznych jajnikówPęcherzyki powietrza w jajnikach utrudniają zajście w ciążę?
Jestem w kropce. W kwietniu poroniłam, w czerwcu raz jeden jedyny zaryzykowałam i ponowiłam starania. Tydzień temu przyszedł okres bardziej skąpy do tego plamie po dziś dzień. Myślałam że szaleją mi hormony stąd plamienia ale zrobiłam test a tam dwie cienkie kreski pójście na betę mnie przeraża po wcześniejszych doświadczeniach wygląda mi to na biochem
Załączniki
patpat95
Jak też jestem w połowie cyklu a w zasadzie w trakcie owulacji(chyba). Wczorsj o 14.00 wzięłam ovitrelle także teraz czekamyWszystkie witają się na początku cyklu, a ja w połowie wg obliczeń i wielu statystyk jest 2-3dpo i 16dc, wczoraj po dogodnych warunkach już susza, a dziś patrzę i nadal białko jaja :O Nie wiem co o tym myśleć.... Pierwszy taki śluz był 5 dni temu, a wcześniej jeszcze wodnisty. Wczoraj byłam przekonana że okres płodny się już skończył Tak czy siak wczoraj mnie nie było więc nie można było uskutecznić staranek, a przedwczoraj stwierdziłam że 1 dzień przerwy to za krótko zresztą byłam totalnie bez ochoty, więc skoro jest jak jest to chyba trzeba jeszcze dziś się postarać
Nie ma mnie tu tak często bo zwyczajnie nie mam czasu, ale wszystko w wolnej chwili nadrabiam. Gratulacje dla wszystkich pięknych kreseczek!
coca
Jestem w kropce. W kwietniu poroniłam, w czerwcu raz jeden jedyny zaryzykowałam i ponowiłam starania. Tydzień temu przyszedł okres bardziej skąpy do tego plamie po dziś dzień. Myślałam że szaleją mi hormony stąd plamienia ale zrobiłam test a tam dwie cienkie kreski[emoji17] pójście na betę mnie przeraża po wcześniejszych doświadczeniach [emoji17] wygląda mi to na biochem [emoji17]
Pytanie 1. W którym tc poronilas? Badalas spadki bety?
Pytanie 2. Na jakiej podstawie Ci to wyglada na biochem?
Poroniłam ok 5 tygodnia, betę sprawdzałam cały czas ponieważ dosyć długo krwawiłam.Pytanie 1. W którym tc poronilas? Badalas spadki bety?
Zeszła poniżej normy laboratoryjnej. Po kontroli u ginekologa dostałam zielone światło, wszystko się samo oczyściło. Teraz nie wierzę że jest to zdrowa ciąża skoro tydzień temu miałam okres a teraz plamie
lady_in_blue
@Sandi89 i pytanie trzecie: może masz za niski progesteron albo coś w tym stylu, stąd plamienia i trzeba ratować ciążę tabletkami. Dzwoniłaś do ginekologa?Pytanie 1. W którym tc poronilas? Badalas spadki bety?
reklama
Przed chwilą zrobiłam test więc zadzwonię jutro z samego rana. Nigdy nie badałam progesteronu więc nie wykluczam tego. Nie sądziłam że będę tak rozbita, może to tylko kreska fabryczna?@Sandi89 i pytanie trzecie: może masz za niski progesteron albo coś w tym stylu, stąd plamienia i trzeba ratować ciążę tabletkami. Dzwoniłaś do ginekologa?
Podziel się: