reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Przy metforminie nie można alkoholu!!!!! Trzeba odstawić jeśli wiesz, że będzie spozywanie alkoholu
Wiesz co nie wiedziałam tego 😶 zawsze brałam i nic mi nie było. Ale tu raczej nie ma czym się chwalić. Dziękuję za informacje, na pewno będę odstawiać teraz jak będzie się szykowała jakaś impreza. Lepiej nie kusić losu . ;)

Wiem, że już południe, ale życzę wam miłego dnia. 🍉
Dziś 27dc, ustaliłam sama ze sobą, że testuje 3.07 chyba, że @ przyjdzie sama. Z tym cyklem to nie wiadomo. Piersi powoli zaczynają boleć, wku*** już też zaczyna wchodzić na dobry poziom 😂, ale zobaczymy czy to PMS, czy jednak ... 🤫

reklama
Właśnie wróciłam z łazienki i się aż przestraszyłam, krew jest bardzo wodnista i krwistoczerwona, dosłownie jak na horrorach nigdy takiej nie miałam, zazwyczaj brunatno czerwona jest i ze śluzem i skrzepami, mam się martwić? 😱

Do góry