Mój szwagier miał bóle jąder i normalnie urolog robił mu USG jąder z tym, że u niego wyszła przepuklina ale badania mu robił.Hej dziewczyny! Czy Urolog zrobi USG jąder i ewentualnie wykryje żylaki?
Do urologa mamy termin już na piątek, a do Androloga dopiero za półtorej miesiąca...
Domyślam się, że urolog nie skieruje na żadne badania hormonalne jeśli to nie żylaki są przyczyną niskiego nasienia, więc dlatego udamy się też do Androloga.
Niemniej jednak denerwuję się, czy to nie właśnie żylaki i dlatego zależy mi na szybkim USG
reklama
Testów nie znam, ale kreska jest ładna, różowa, więc chyba wynik jest oczywisty Po cichutku gratuluję Będziesz badać betę?Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Gryfin
Fanka BB :)
Tych testów nie robiłam, ani też nigdy nie wyszła mi druga kreska, ale fałszywie pozytywny test ciążowy to bardzo rzadki przypadek i myślę, że to ciążaOszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Chyba pójdę ale to już nie dzisiaj. Musiałabym się specjalnie ponownie wybierać do "miasteczka obok" zrobiłam drugi ale nie rozczytałam, że jest 20 i wyszło tez ale bledsze sporo.Testów nie znam, ale kreska jest ładna, różowa, więc chyba wynik jest oczywisty Po cichutku gratuluję Będziesz badać betę?
jeśli mniejsza czułość, a widzisz bez mega przyglądania się to jest dobrze Czekamy w takim razie na wynik bety trzymam mocno kciuki!Chyba pójdę ale to już nie dzisiaj. Musiałabym się specjalnie ponownie wybierać do "miasteczka obok" zrobiłam drugi ale nie rozczytałam, że jest 20 i wyszło tez ale bledsze sporo.
Kreska jest ślicznie różowa więc na pewno nie jest fabryczna [emoji3059]
Gratuluje [emoji3590]
Gratuluje [emoji3590]
Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Kreseczkę widać [emoji259] trzymam kciuki [emoji110]Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Podziel się: