reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny! 😘 Czy Urolog zrobi USG jąder i ewentualnie wykryje żylaki?
Do urologa mamy termin już na piątek, a do Androloga dopiero za półtorej miesiąca...
Domyślam się, że urolog nie skieruje na żadne badania hormonalne jeśli to nie żylaki są przyczyną niskiego nasienia, więc dlatego udamy się też do Androloga.
Niemniej jednak denerwuję się, czy to nie właśnie żylaki i dlatego zależy mi na szybkim USG 😟😟
Mój szwagier miał bóle jąder i normalnie urolog robił mu USG jąder z tym, że u niego wyszła przepuklina ale badania mu robił.

reklama
Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...
IMG_20210628_090915.jpg

Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Testów nie znam, ale kreska jest ładna, różowa, więc chyba wynik jest oczywisty 😍 Po cichutku gratuluję 🙂 Będziesz badać betę?

Oszukał którąś z was paskowy test Rossmana ciążowy? 10 dpo...zrobilam bo przeziębienie nie przechodzi, doszły zawroty glowy. A nie biorę nic oprócz apapu...Zobacz załącznik 1288161
Tych testów nie robiłam, ani też nigdy nie wyszła mi druga kreska, ale fałszywie pozytywny test ciążowy to bardzo rzadki przypadek i myślę, że to ciąża ✊💛

Testów nie znam, ale kreska jest ładna, różowa, więc chyba wynik jest oczywisty 😍 Po cichutku gratuluję 🙂 Będziesz badać betę?
Chyba pójdę ale to już nie dzisiaj. Musiałabym się specjalnie ponownie wybierać do "miasteczka obok" ;) zrobiłam drugi ale nie rozczytałam, że jest 20 i wyszło tez ale bledsze sporo.

Chyba pójdę ale to już nie dzisiaj. Musiałabym się specjalnie ponownie wybierać do "miasteczka obok" ;) zrobiłam drugi ale nie rozczytałam, że jest 20 i wyszło tez ale bledsze sporo.
jeśli mniejsza czułość, a widzisz bez mega przyglądania się to jest dobrze 🙂 Czekamy w takim razie na wynik bety ❤️ trzymam mocno kciuki!

W tym miesiącu byłam na antybiotyku na e coli w moczu...może fakt teoria działa, że w czasie antybiotykoterapii łatwiej zajść w ciążę. Skończyłam brać 3 dni po owu to może "nie zaszkodziło "

Obawiam się żeby nie była to ciąża z wczesnymi objawami typu mdłości, bo właśnie od wczoraj tak mi się w głowie kręci...a za tydzień mam obronę mgr🤯

reklama
Do góry