reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dzień dobry Dziewczyny, jak tam się macie, jak czujecie? Nie mogę uwierzyć ze za cztery dni lipiec [emoji86] tak się zastanawiam czy uda mi się powstrzymać i nie zrobić testu w tym miesiącu tylko po prostu czekać na miesiączkę - wątpię [emoji23] Ktoś ma cierpliwość praktykowac? Ja przed terminem miesiączki mam taki niepokój (potrzebuje w ciąży heparynę), ze zawsze bym chciała wiedzieć ASAP ale tak realnie pewnie te dwa, trzy dni nic by nie zmieniły, a nie byłoby wgapiania się w zasikany pasek z jedna kreska
Hej a kiedy masz termin @? Ja jeszcze nigdy nie robiłam testu, bo czekam z tym do planowanego okresu, który zawsze przychodzi [emoji85]

reklama
U mnie już objawy wszystkie na [emoji205] są więc będzie lada dzień [emoji58] zapewne zaskoczy mnie wcześniej i przyjdzie akurat dziś bo jestem na wyjeździe a ona zawsze wybiera "najlepszy" Moment [emoji19]
Oby to jednak było coś innego [emoji110]

@Paula55 widać od razu kreskę, gratulacje [emoji173][emoji173] mogłabyś opowiedzieć coś więcej o waszych staraniach, czy coś w tym cyklu zrobiliście inaczej niż zwykle?

Hej a kiedy masz termin @? Ja jeszcze nigdy nie robiłam testu, bo czekam z tym do planowanego okresu, który zawsze przychodzi [emoji85]
Dziś mam 33dc, ale owulacja była późno, więc będzie pewnie jakieś 10dpo. Wczoraj zrobiłam test tylko dlatego, że szliśmy na wesele i chciałam się upewnić, że mogę się napić. W ogóle nie liczyłam na ten cykl po badaniu progesteronu w środę.

Edit: nic nie robiliśmy inaczej, w okolicach owu kochaliśmy się co 3 dni bo nie było możliwości częściej 🙈

Dziś mam 33dc, ale owulacja była późno, więc będzie pewnie jakieś 10dpo. Wczoraj zrobiłam test tylko dlatego, że szliśmy na wesele i chciałam się upewnić, że mogę się napić. W ogóle nie liczyłam na ten cykl po badaniu progesteronu w środę.

Edit: nic nie robiliśmy inaczej, w okolicach owu kochaliśmy się co 3 dni bo nie było możliwości częściej 🙈
A długo się staraliście 🙂? Bo z Twoich wpisów kojarzę, że chyba masz już synka.

Czyli albo idealnie trafiliście w dzień owulacji albo plemniczki poczekały:)

reklama
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Niesamowicie mi przykro 😕. Tule cię mocno 🥺. Musi być dobrze i będzie, zobaczysz. Ja w to wierze.

Do góry