reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny jak się macie? Ja dzisiaj wstałam bez humoru. Wczoraj dowiedziałam się o 4 ciążach na grilu u koleżanki. Wszystkie ciazemoich koleżanek lub znajomych. Czułam się jakbym w twarz dostała :(
Doskonale Cię rozumiem, teraz też każda wiadomość o ciąży to dla mnie jak dostać w twarz 😖 zwlaszcza u bliskich znajomych czy w rodzinie. Boli, bardzo boli.

reklama
Dzień dobry Dziewczyny, jak tam się macie, jak czujecie? Nie mogę uwierzyć ze za cztery dni lipiec 🙉 tak się zastanawiam czy uda mi się powstrzymać i nie zrobić testu w tym miesiącu tylko po prostu czekać na miesiączkę - wątpię 😂 Ktoś ma cierpliwość praktykowac? Ja przed terminem miesiączki mam taki niepokój (potrzebuje w ciąży heparynę), ze zawsze bym chciała wiedzieć ASAP ale tak realnie pewnie te dwa, trzy dni nic by nie zmieniły, a nie byłoby wgapiania się w zasikany pasek z jedna kreska
U mnie już objawy wszystkie na 🐒 są więc będzie lada dzień 😑 zapewne zaskoczy mnie wcześniej i przyjdzie akurat dziś bo jestem na wyjeździe a ona zawsze wybiera "najlepszy" Moment 😒

U mnie już objawy wszystkie na 🐒 są więc będzie lada dzień 😑 zapewne zaskoczy mnie wcześniej i przyjdzie akurat dziś bo jestem na wyjeździe a ona zawsze wybiera "najlepszy" Moment 😒
Tak się często zastanawiam czy jest się sens przejmować tym ze „czujemy się jak na okres” - w moim przypadku ja się przed okresem czuje całkiem normalnie, nie mam objawów, wiec tez co cykl sobie mówię „nie mam objawów wiec na pewno nic z tego”, a przecież często się czyta ze dziewczyny w cyklu ciążowym czuły się zupełnie tak jak zwykle.
Co prawda raz byłam w ciąży (straconej niestety) i miałam jakaś makabrycznie silna intuicje ze się udało, ale tak fizycznie jedyne co było inne niż zwykle to w nocy uderzenia gorąca, co można było zwalić na wszystko. Żadnych fizycznych innych dolegliwości. Wiec może po prostu przed terminem miesiączki nie ma co się niczym sugerować. Życzę Ci aby to nie był okres tylko miła niespodzianka 😘

Hej ☺️
Pisałam wczoraj, że mam na teście cień, który ledwo widać. Niestety nie zdążyłam pójść na betę, ale dziś ten cień jest jasną, różową kreseczką. Jeszcze się nie cieszę, ale jutro biegnę na betę i proga, bo badałam go w środę i wynosił 4,95, więc słabo. W razie czego mam w domu duphaston i luteinę to będę dzwonić do gina z wynikiem.

Załączniki

• IMG_20210627_082533.jpg
    IMG_20210627_082533.jpg
    353,2 KB · Wyświetleń: 119
Hej ☺️
Pisałam wczoraj, że mam na teście cień, który ledwo widać. Niestety nie zdążyłam pójść na betę, ale dziś ten cień jest jasną, różową kreseczką. Jeszcze się nie cieszę, ale jutro biegnę na betę i proga, bo badałam go w środę i wynosił 4,95, więc słabo. W razie czego mam w domu duphaston i luteinę to będę dzwonić do gina z wynikiem.
O jejku po cichu gratuluję!!!!! Trzymam kciuki kochana !

Hej ☺️
Cudownie. Trzymam kciuki za super betę ❤️✊ pokaaaaaa kreseczkę!

Hej ☺️
Cudownie. Trzymam kciuki za super betę ❤️✊ pokaaaaaa krese
Dziękuję ❤️

Dodałam już zdjęcie, bo wcześniej nie przeszło ;) Na żywo widać bez przyglądania, pojawiła się praktycznie od razu.
cudowny widok 😍😘

reklama
Do góry