small_princess
Zaangażowana w BB
Badanie AMH 6,12 ng/ml Co oznacza taki wyniki z Waszego doświadczenia, wizyta u giną dopiero 10.07 wcześniej nie mogę się dostać ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badanie AMH 6,12 ng/ml Co oznacza taki wyniki z Waszego doświadczenia, wizyta u giną dopiero 10.07 wcześniej nie mogę się dostać ;(
To tak będziesz testować jak i ja...u mnie znowu zero jakichkolwiek objawów, nic nie boli, oprócz faktu, że jestem przeziębionaHej dziewczyny;D ja dopiero za tydzień testuje ale dziś bolą mnie dosyc mocno jajniki i plecy jak na okres także nastawiam się na @
A czy normalnie przed miesiączką masz jakieś objawy?To tak będziesz testować jak i ja...u mnie znowu zero jakichkolwiek objawów, nic nie boli, oprócz faktu, że jestem przeziębiona
Nie wiem ile masz lat, ale takie AMH raczej powinno być powodem radość, a nie smutku [emoji854]
Jakie masz normy na wyniku?Badanie AMH 6,12 ng/ml Co oznacza taki wyniki z Waszego doświadczenia, wizyta u giną dopiero 10.07 wcześniej nie mogę się dostać ;(
Flo i premomDziewczyny tak z innej beczki jakich aplikacji używacie do monitoringu cyklu ? Ja używam ovufriend
Od porodu moje objawy są znikome...ale odczuwałam lekkie bóle piersi, brzucha. Ale jeszcze tydzień to się pewnie rozkręci wszystkoA czy normalnie przed miesiączką masz jakieś objawy?
W sumie to nic nie oznacza, ja się bałam ze coś jest nie tak a miałam AMH ponad 9 ng/ml i owulacje normalnie mam. Norma w moim przypadku (26at) powinna być do ok 7 ng/ml. Ile masz lat?Badanie AMH 6,12 ng/ml Co oznacza taki wyniki z Waszego doświadczenia, wizyta u giną dopiero 10.07 wcześniej nie mogę się dostać ;(