reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Boże, jak mi przykro 🥺 wysyłam ogrom wsparcia.

reklama
U mnie dziewczyny stał się chyba jakiś cud dwa pęcherzyki zapadły się po 13mm i 14mm na lewym jajniku na prawym był 10mm a poszłam dzisiaj na monitoring i się okazało że na prawym jest 18mm endo 8mm i starania do środy. Jak nie zaskoczy w tym cyklu to mówiła że od następnego stymulacja 100% i działamy. Ciekawe co to będzie. Trzymajcie kciuki 😊

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Brak słów ☹️☹️☹️ trzymaj się ciepło❤️ wiem co czujesz ja byłam też załamana po biochemicznej ☹️

tak mi przykro 😥 aż płakać mi się chce bo pamiętam jeszcze jak się cieszyłam że Ci się udało 😭 3maj się ! Będzie dobrze , musi być ❤️

Bardzo mi przykro. 😪 Tule mocno.

U mnie dziewczyny stał się chyba jakiś cud dwa pęcherzyki zapadły się po 13mm i 14mm na lewym jajniku na prawym był 10mm a poszłam dzisiaj na monitoring i się okazało że na prawym jest 18mm endo 8mm i starania do środy. Jak nie zaskoczy w tym cyklu to mówiła że od następnego stymulacja 100% i działamy. Ciekawe co to będzie. Trzymajcie kciuki 😊
To faktycznie dziwna sprawa ale dobrze, że w naturze nic nie ginie 😉 ile mm dziennie rosnie ci pęcherzyki?

Trzymaj sie:( bardzo mi przykro. Jeszcze będziesz mamą najważniejsze by sie nie poddawać

Hej dziewczyny;D ja dopiero za tydzień testuje ale dziś bolą mnie dosyc mocno jajniki i plecy jak na okres:( także nastawiam się na @

reklama
Do góry