reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Boże, jak mi przykro 🥺 wysyłam ogrom wsparcia.

reklama
U mnie dziewczyny stał się chyba jakiś cud dwa pęcherzyki zapadły się po 13mm i 14mm na lewym jajniku na prawym był 10mm a poszłam dzisiaj na monitoring i się okazało że na prawym jest 18mm endo 8mm i starania do środy. Jak nie zaskoczy w tym cyklu to mówiła że od następnego stymulacja 100% i działamy. Ciekawe co to będzie. Trzymajcie kciuki 😊

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Brak słów ☹️☹️☹️ trzymaj się ciepło❤️ wiem co czujesz ja byłam też załamana po biochemicznej ☹️

tak mi przykro 😥 aż płakać mi się chce bo pamiętam jeszcze jak się cieszyłam że Ci się udało 😭 3maj się ! Będzie dobrze , musi być ❤️

Bardzo mi przykro. 😪 Tule mocno.

U mnie dziewczyny stał się chyba jakiś cud dwa pęcherzyki zapadły się po 13mm i 14mm na lewym jajniku na prawym był 10mm a poszłam dzisiaj na monitoring i się okazało że na prawym jest 18mm endo 8mm i starania do środy. Jak nie zaskoczy w tym cyklu to mówiła że od następnego stymulacja 100% i działamy. Ciekawe co to będzie. Trzymajcie kciuki 😊
To faktycznie dziwna sprawa ale dobrze, że w naturze nic nie ginie 😉 ile mm dziennie rosnie ci pęcherzyki?

Trzymaj sie:( bardzo mi przykro. Jeszcze będziesz mamą najważniejsze by sie nie poddawać

Hej dziewczyny;D ja dopiero za tydzień testuje ale dziś bolą mnie dosyc mocno jajniki i plecy jak na okres:( także nastawiam się na @

reklama
Do góry