reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
W jakichś konkretnych przypadkach szansę się zwiększają. Po odstawieniu anty, po 35roku życia itd. Raczej nic mnie nie dotyczy [emoji1787] oprócz bliźniaków w rodzinie
O nie ja nie chce! [emoji38] wole wiedzieć, zeby ich nie miec,skoro wszystko sie da zaplanować. Zaraz bedzie mozna smart zamowic sobie dziecko

Dajcie mi przepis na blizniaki 😃 Chce jeszcze raz tylko być w ciąży i raz rodzić a dwójkę dzieci jeszcze mieć haha pewnie na kolejną ciążę się nie zdecyduje więc pozostaje mi nadzieja że będzie podwójne szczescie. Ale szansę marne, wiek 32 , anty nigdy nie bralam, clo nie biore a i lekarz nie chce mi pomoc w robieniu tych bliźniaków, kazał zdać się na naturę 🙃

Dajcie mi przepis na blizniaki 😃 Chce jeszcze raz tylko być w ciąży i raz rodzić a dwójkę dzieci jeszcze mieć haha pewnie na kolejną ciążę się nie zdecyduje więc pozostaje mi nadzieja że będzie podwójne szczescie. Ale szansę marne, wiek 32 , anty nigdy nie bralam, clo nie biore a i lekarz nie chce mi pomoc w robieniu tych bliźniaków, kazał zdać się na naturę 🙃
I ja bym mogła mieć bliźniaki, tylko nie wiem jak bym się ogarnęła z dwoma maluchami 😁
Ja już niedługo 37, więc raczej 2 ciąż nie planuje, tym bardziej że mam problemy z donoszeniem.

reklama
Dziewczyny podziwiam Was z tymi testami. Mi się nie chce. Moim testem jest mąż [emoji13][emoji41] mówi: uuu owulacją bo jesteś miła i bawią Cię zboczone teksty [emoji87][emoji85] z resztą mam wtedy taki poziom libido, że jak mąż się nie domyśli i nie jest wystarczająco miły to ma piekło w domu [emoji23] chociaż chyba u nas jest inny problem.. bez progesteronu chyba nie ma szans na zagnieżdżenie, ale nie badałam tego tak szczegółowo bo pierwsza ciąża trafiona w pierwszym cyklu obserwowanym u gina + wspomaganie po owulacji progesteronem [emoji6]

Do góry