reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A ja tam polecam frytki z batata domowej roboty. Lepsze niż zwykłe 😁 z majonezem można 😂
:p jadlam z maka i moj organizm doznal szoku. Bardzo zle reaguje na "zdrowe" jedzenie XD... co widac po mojej cytologi, zaczelam o siebie dbac, zdrowa dieta, zero slodyczy, zero alko, sport - cytologia gorsza. Zalalama sie :D zaczelam zfrec kebaby, kfc, maka i chlac piwsko XD ozdrowialam :D

reklama
No ja wam przeciez mowie, seks uprawialam co 2 dzien wiec w owu napewno tez. Brzuch na chlopca, czulam ze to chlopak, na usg bydle wiec napewno chlopak. Juz Wojeciech mial niebieski pokoik. 20 tc usg dziewczynka XD... Tyle co z planowania plci i wierzen, ze zachcianki, brzuch czy pieknienie oznacza chlopca.

:p jadlam z maka i moj organizm doznal szoku. Bardzo zle reaguje na "zdrowe" jedzenie XD... co widac po mojej cytologi, zaczelam o siebie dbac, zdrowa dieta, zero slodyczy, zero alko, sport - cytologia gorsza. Zalalama sie :D zaczelam zfrec kebaby, kfc, maka i chlac piwsko XD ozdrowialam :D
To chyba muszę spróbować twojej
,, diety'' 😂

To chyba muszę spróbować twojej
,, diety'' 😂
Ja tak okropnie sie prowadzilam caly rok przed 1 ciaza i zaszlam w 1 cyklu XD a z moim bylym jak bylam piekna i mloda pol roku sie staralismy i nic XD wrecz sie rozstalismy. A tu mnie moj obecny upasl 20 kilo przed ciaza i gitarunia. Teraz staram sie tak nie zrec. ( wlasnie wpiepszylam paczke galaretek). Od jutra wracam na zdrowe jedzenie :D

To ja tak mam z zupkami chińskimi [emoji12]

Ja tak okropnie sie prowadzilam caly rok przed 1 ciaza i zaszlam w 1 cyklu XD a z moim bylym jak bylam piekna i mloda pol roku sie staralismy i nic XD wrecz sie rozstalismy. A tu mnie moj obecny upasl 20 kilo przed ciaza i gitarunia. Teraz staram sie tak nie zrec. ( wlasnie wpiepszylam paczke galaretek). Od jutra wracam na zdrowe jedzenie :D
Eee tam. Od jutra się nie opłaca. Można sobie zrobić postanowienie noworoczne, którego i tak się nie będziemy trzymać 😁

To na pewno okres?
Kur**cy dostanę z tą moją @ [emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Temperatura rano spadła o 0,2 do południa było czysto jakbym w życiu jeszcze okresu nie miała. Później jeden incydent na papierze i to taki nawet bym powiedziała konkretniejszy bo była kropla żywej krwi i już nawet chciałam ovarin łyknąć, ale do cholery jest znowu cisza.
W życiu tak nie miałam, zawsze moja @ to tsunami. Czy ktoś może mnie dobić? [emoji24]

reklama
Do góry