reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny parę miesięcy temu rozmawiałyśmy o tym kto wie o Naszych staraniach ciekawa jestem czy z upływem kolejnych cykli powiedziałyście komuś jeszcze? U Nas teściowie niedawno dowiedzieli się w (10 cyklu) ze względu na specifyczną sytuację, która miała miejsce i woleliśmy nie wymyślać jakiś niestworzonych historii tylko powiedzieć prosto z mostu i bardzo się cieszymy, że tak wyszło bo dostaliśmy od nich dużo wsparcia i zrozumienia. A jak jest u Was? Chętnie poczytam i porozmawiam na ten temat 😉

reklama
A drugie pytanie ile z Was jeśli nie będzie innej opcji nie podejdzie do in vitro ze względów światopoglądowych?

Dziewczyny parę miesięcy temu rozmawiałyśmy o tym kto wie o Naszych staraniach ciekawa jestem czy z upływem kolejnych cykli powiedziałyście komuś jeszcze? U Nas teściowie niedawno dowiedzieli się w (10 cyklu) ze względu na specifyczną sytuację, która miała miejsce i woleliśmy nie wymyślać jakiś niestworzonych historii tylko powiedzieć prosto z mostu i bardzo się cieszymy, że tak wyszło bo dostaliśmy od nich dużo wsparcia i zrozumienia. A jak jest u Was? Chętnie poczytam i porozmawiam na ten temat 😉
U mnie wiedziała mama i 2 przyjaciolki, w tym jedna tez nie mogla zajsc. Czesci znajomym poeiedzialam prawdę gdy moje dziecko mialo tak z pol roku. Niektotym nawet, zeby nie pytali par Kiedy Kiedy bo jest przykro. Gdy poznaję parę z kilkuletnim stazem, bez dziecka to nawet nie wspominam o dzieciach jo wiem... Nie wszyscy muszą i chcą lecz chyba jednak większość kobiet by chciala

A mam pytanko- ile mniej więcej trzeba czekać na wyniki bety w Diagnostyce- któraś się orientuję? Bo spieszyłam się do robo i oczywko nie zapytałam, a nie idzie się do nich dodzwonić.

reklama
od nas z rodziny nikt nie wie. Ani z mojej ani z mojego męża strony. Nie chcemy rodzicom dorzucać problemów naszych, niech myślą że wszystko jest super i że po prostu nie chcemy na razie mieć dzieci. A rodzeństwo mówimy tak samo że nie chcemy dzieci jeszcze ale to ze względu że rodzeństwo męża jest takie że by szydzili z nas, że nam się nie udaje, a ja nie mam siostry tylko braci wiec im nie powiem bo jak to faceci maja to w dupie 🤷‍♀️ wiec jesteśmy z tym sami.

Do góry