reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny parę miesięcy temu rozmawiałyśmy o tym kto wie o Naszych staraniach ciekawa jestem czy z upływem kolejnych cykli powiedziałyście komuś jeszcze? U Nas teściowie niedawno dowiedzieli się w (10 cyklu) ze względu na specifyczną sytuację, która miała miejsce i woleliśmy nie wymyślać jakiś niestworzonych historii tylko powiedzieć prosto z mostu i bardzo się cieszymy, że tak wyszło bo dostaliśmy od nich dużo wsparcia i zrozumienia. A jak jest u Was? Chętnie poczytam i porozmawiam na ten temat 😉

reklama
A drugie pytanie ile z Was jeśli nie będzie innej opcji nie podejdzie do in vitro ze względów światopoglądowych?

Dziewczyny parę miesięcy temu rozmawiałyśmy o tym kto wie o Naszych staraniach ciekawa jestem czy z upływem kolejnych cykli powiedziałyście komuś jeszcze? U Nas teściowie niedawno dowiedzieli się w (10 cyklu) ze względu na specifyczną sytuację, która miała miejsce i woleliśmy nie wymyślać jakiś niestworzonych historii tylko powiedzieć prosto z mostu i bardzo się cieszymy, że tak wyszło bo dostaliśmy od nich dużo wsparcia i zrozumienia. A jak jest u Was? Chętnie poczytam i porozmawiam na ten temat 😉
U mnie wiedziała mama i 2 przyjaciolki, w tym jedna tez nie mogla zajsc. Czesci znajomym poeiedzialam prawdę gdy moje dziecko mialo tak z pol roku. Niektotym nawet, zeby nie pytali par Kiedy Kiedy bo jest przykro. Gdy poznaję parę z kilkuletnim stazem, bez dziecka to nawet nie wspominam o dzieciach jo wiem... Nie wszyscy muszą i chcą lecz chyba jednak większość kobiet by chciala

A mam pytanko- ile mniej więcej trzeba czekać na wyniki bety w Diagnostyce- któraś się orientuję? Bo spieszyłam się do robo i oczywko nie zapytałam, a nie idzie się do nich dodzwonić.

reklama
od nas z rodziny nikt nie wie. Ani z mojej ani z mojego męża strony. Nie chcemy rodzicom dorzucać problemów naszych, niech myślą że wszystko jest super i że po prostu nie chcemy na razie mieć dzieci. A rodzeństwo mówimy tak samo że nie chcemy dzieci jeszcze ale to ze względu że rodzeństwo męża jest takie że by szydzili z nas, że nam się nie udaje, a ja nie mam siostry tylko braci wiec im nie powiem bo jak to faceci maja to w dupie 🤷‍♀️ wiec jesteśmy z tym sami.

Do góry