reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej Dziewczyny,
Od wczoraj wieczora dopadł mnie ból brzucha w okolicy pod pępkiem, rozwolnienie i gazy.
Czy polecacie smecte, melisę?
Macie jakies sprawdzone sposoby. Chyba coś mi zaszkodziło, mąż się czuje dobrze
Ja zawsze biorę krople żołądkowe jak coś mi zaszkodzi + rumianek, melisę albo zwykla gorzka mocna herbatę. Ale jesteś pewna ze ból pod pępkiem to od jedzenia?

reklama
Ja biorę na noc ale czasem trochę mija zanim pójdę spać i mi się nie zdarzyło [emoji6] ale chyba jest to jeden z możliwych działań nieporządanych [emoji849]
Ja biore codziennie tak kolo 21 bo pozniej okolo 23 norplolac i masakra jakas . Chyba zaczne lykac je jedna po drugiej przed samym snem, zeby zdazyc zasnac🤣Dziekuje za odpowiedz ☺️
U mnie powoduje mega senność, czasami nawet właśnie az tak jakby mi sie w głowie kręciło 🥴
Senność wlasnie tez, No i te zawroty takie dziwne jakbym pijana byla takie uczucie 😬
Tak, ja miałam tak w poprzednim cyklu, czułam się jak na karuzeli 🤯
Dokladnie 😅

Dzień dobry :) Przyszłam się troszkę wyżalić. Staramy się o dzidziusia od lutego, niestety bezskutecznie. W pon mamy rocznice ślubu, a we wtorek ma przyjść miesiączka. Liczyłam, że może w tym miesiącu się uda i będzie najpiękniejszy prezent rocznicowy, ale już czuje, że nic z tego 🙈

reklama
Do góry