Wiadomo, pozytywny test nie musi świadczyć o owu Na monitoring chce iść jeśli w przyszłym miesiącu też się nie uda.Wiesz to tez nic pewnego, ja kiedys robilam i byly pozytywne i co sie okazalo, ze zadnej owu nie mialam i stracilam pol roku, dopiero potem zaczelam monitoring u gin
reklama
angeliskax
Moderator
O, dzięki Kochana!!Arturówek oczywiście
Gryfin
Fanka BB :)
Jeszcze do peaku trochę, pytanie ile : dzień? dwa? Może dawka clo za duża? I za szybko zareagowały jajniki Na testy patrz z przymrużeniem oka, zobaczysz na monitoringu jaka jest sytuacja, kiedy idziesz?Laski dziś 5 dc, 3 tabletkę Clo dziś biorę, a test owu taki. .. już chyba nie dużo brakuję, a to nie za szybkoZobacz załącznik 1284876
iza_rz_97
Zrobiłam tak o sobie , a tu takie coś. Wypada się zacząć starać, a wizyta w 12 dc . Mam taką dawkę jak ty. A wcześniej jeśli wgl miałam owu to około 30 dnia .. albo wcale
Jeszcze do peaku trochę, pytanie ile : dzień? dwa? Może dawka clo za duża? I za szybko zareagowały jajniki [emoji848]
iza_rz_97
To jest możliwe żebym miała owulację normalna?
Jeszcze do peaku trochę, pytanie ile : dzień? dwa? Może dawka clo za duża? I za szybko zareagowały jajniki [emoji848] Na testy patrz z przymrużeniem oka, zobaczysz na monitoringu jaka jest sytuacja, kiedy idziesz?
Gryfin
Nie wiem niestety, myślę że tak ale to jest tylko gdybanie laikaTo jest możliwe żebym miała owulację normalna?
Uni_Cat
Kurcze czytam wasze wypowiedzi co do nadżerki i chyba jednak zmienię lekarza. Uwielbiam go, bo jedyny ginekolog, u którego się nie krępuje, ale chyba jest tylko dla dziewczyn, którym nic się nie dzieje. Ostatnio zastanawiałam się, czy jak pójdę do niego po pół roku starań, to jakiś zareaguje, bo kiedyś powiedział mi, że mam nie panikować jeśli przez rok nic się nie wydarzy... Macie kogoś w Poznaniu do polecenia?
Brzmi jak mój ginekolog, też z Poznania
Passtelova
Podwójne nazwisko?Brzmi jak mój ginekolog, też z Poznania
reklama
hachette
A zrobiłaś go po +/- trzech godzinach bez picia płynów? Może miałaś rozrzedzony mocz?Zrobiłam tak o sobie , a tu takie coś. Wypada się zacząć starać, a wizyta w 12 dc . Mam taką dawkę jak ty. A wcześniej jeśli wgl miałam owu to około 30 dnia .. albo wcale
Podziel się: