reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
O, to nie.
Ale też go bardzo lubię za podejście, za to, że jest miły, wytłumaczy, pożartuje, ale też w sumie zalecił nam rok starań bo jestem dopiero po 30tce.
I w sumie to czytałam o nim negatywne niektóre opinie i coraz bardziej się zastanawiam.
Zaczynam sobie pluć w brodę co z tą nadżerka i staraniami. Wcześniej się tym nie martwiłam i nie szukałam żadnych informacji, bo lekarz też nie zalecał nic robić, wykonywał USG, cytologię i zawsze było wszystko w porządku. Umówiłam się na najbliższy wolny termin do innego ginekologa i idę jutro na 8:30. Opinie ma różne, ale zobaczymy. Myślę, że w perspektywie czasu umowie się do tego z Kamiennogórskiej, którego polecała jedna z dziewczyn. Mam pakiet PZU, ale jego chyba nie obejmuje.

dziewczyny biorące progesteron: mam pytanie. Czy Wy tez ma Cie zawroty glowy okolo godziny po wzięciu tabketki? Masakra jakas 🙄 utrzymuje sie to okolo godziny- dwoch , okropne uczucie .

dziewczyny biorące progesteron: mam pytanie. Czy Wy tez ma Cie zawroty glowy okolo godziny po wzięciu tabketki? Masakra jakas [emoji849] utrzymuje sie to okolo godziny- dwoch , okropne uczucie .

Ja biorę na noc ale czasem trochę mija zanim pójdę spać i mi się nie zdarzyło [emoji6] ale chyba jest to jeden z możliwych działań nieporządanych [emoji849]

Hej witam się z Wami jako magister :D nareszcie koniec!
❤️
Z tej ulgi po obronie zaczął mnie boleć brzuch więc czekam na okres. Zrobiłam rano test, myślałam ze może jakimś szczęśliwym trafem będą dzisiaj dwie dobre wiadomości :p ale negatyw aż biel świeci nawet tych osławionych duchów kreski drugiej nie widać. Trudno, może następny miesiąc będzie "moim"
Z tej okazji chyba sobie dzisiaj nawet walnę jakiegoś drinka :D
Miłego weekendu!
Gratulacje!!!;🥳

reklama
Hej Dziewczyny,
Od wczoraj wieczora dopadł mnie ból brzucha w okolicy pod pępkiem, rozwolnienie i gazy.
Czy polecacie smecte, melisę?
Macie jakies sprawdzone sposoby. Chyba coś mi zaszkodziło, mąż się czuje dobrze

Do góry