reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny jakie plany na weekend? Ja jeszcze 15 minut w pracy ale się ciągnie jak w operze [emoji12]
U mnie remont w pełni wiec na nic czasu nie ma 😬 jedyna atrakcja to jutrzejszy mecz ze znajomymi 😁
Cześć dziewczyny,
Byliśmy wczoraj na weselu, wypiłam symboliczne dwa kieliszki wina i zadowoleni w hotelu poszliśmy na całego... Rano okazało się że zakrwawilam prześcieradło i poszewkę. Plamie w sumie do teraz. Zdarzało mi się trochę poplamić po stosunku, bo mam nadzerke, ale takiego armagedonu jeszcze nie miałam 😱 jak sobie z tym radzicie? Mój ginekolog się tym zbytnio nie przejmuje.
Skonsultuj sie z innym lekarzem! Nadżerka to stan zapalny, leczy sie to. Masz jakies jej objawy? W sensie swędzenie, pieczenie itd? Mi sie to objawiała dziwna wydzielina i wlasnie swędzeniem i pieczeniem zarówno w srodku jak i na zewnatrz. Do tego po 2-3 dniach doszła opuchlizna, bralam leki ktore niestety nie pomogly wiec mialam robiona „wypalanke” .
tym bardziej przy staraniach takie stany zapalne nie sa miłe widziane.

Cześć dziewczyny,
Byliśmy wczoraj na weselu, wypiłam symboliczne dwa kieliszki wina i zadowoleni w hotelu poszliśmy na całego... Rano okazało się że zakrwawilam prześcieradło i poszewkę. Plamie w sumie do teraz. Zdarzało mi się trochę poplamić po stosunku, bo mam nadzerke, ale takiego armagedonu jeszcze nie miałam [emoji33] jak sobie z tym radzicie? Mój ginekolog się tym zbytnio nie przejmuje.
Ja tak miałam po każdym stosunku przez jakiś rok, bo lekarze bagatelizowali moją nadżerkę. Krwawiłam/plamiłam nawet przez kilka dni po stosunku, przez co coraz rzadziej w ogóle do tych zbliżeń dochodziło.
W końcu trafiłam na fantastyczną ginekolog, która się przeraziła brakiem reakcji przy takich objawach i wymroziła tę nadżerkę i od tamtej pory sytuacja się nie powtórzyła (było to jakieś 3 lata temu).

Nie wiem czy u Ciebie też jest taka sama sytuacja, czy to zbieg okoliczności z nadżerką, ale dzielę się swoim doświadczeniem, bo być może warto pójść w tę stronę.

Hej witam się z Wami jako magister :D nareszcie koniec!
❤️
Z tej ulgi po obronie zaczął mnie boleć brzuch więc czekam na okres. Zrobiłam rano test, myślałam ze może jakimś szczęśliwym trafem będą dzisiaj dwie dobre wiadomości :p ale negatyw aż biel świeci nawet tych osławionych duchów kreski drugiej nie widać. Trudno, może następny miesiąc będzie "moim"
Z tej okazji chyba sobie dzisiaj nawet walnę jakiegoś drinka :D
Miłego weekendu!

❤️
Z tej ulgi po obronie zaczął mnie boleć brzuch więc czekam na okres. Zrobiłam rano test, myślałam ze może jakimś szczęśliwym trafem będą dzisiaj dwie dobre wiadomości :p ale negatyw aż biel świeci nawet tych osławionych duchów kreski drugiej nie widać. Trudno, może następny miesiąc będzie "moim"
Miłego weekendu!
Gratuluje Pani Magister!! Ja rok temu w lipcu obroniłam magistra 😅 i wiem co to za uczucie 😍

❤️
Miłego weekendu!
Gratulacje!! 💛

reklama
Cześć dziewczyny,
Byliśmy wczoraj na weselu, wypiłam symboliczne dwa kieliszki wina i zadowoleni w hotelu poszliśmy na całego... Rano okazało się że zakrwawilam prześcieradło i poszewkę. Plamie w sumie do teraz. Zdarzało mi się trochę poplamić po stosunku, bo mam nadzerke, ale takiego armagedonu jeszcze nie miałam 😱 jak sobie z tym radzicie? Mój ginekolog się tym zbytnio nie przejmuje.
Nie da się tej nadżerki jakoś wyleczyć? Czemu nie leczy jej ginekolog? Ja miałam leczona kiedyś sto lat temu, a nawet nie wiedziałam ze ją mam wcześniej, myślę że powinno się leczyć zwłaszcza jak daje takie znaczące objawy.
Ja za pierwszym razem miałam jakiś lek na zasklepienie na szpatułce i tak musiałam poleżeć ale to nie pomogło i miałam wypalane. A to było lata temu i od tej pory problemu nie było

Ostatnia edycja:
Do góry